Hur mage banding operation arbete ?

Belly Band

Belly banding är en restriktiv bariatric operation som i stort sett krymper magsäcken så att patienten att känna full snabbare och . Därför äta mindre och gå ner i vikt . Till skillnad från andra former av begränsande bariatric verksamheter är magen band kirurgi ett förfarande som är mindre invasiv , tillräckligt flexibel för att passa patientens behov och fullständigt reversibla . Det kräver inte ändringar på anatomin i mag -tarmkanalen.

Minska Mage Storlek

Denna typ av gastric banding utförs med hjälp av en silikon justerbart band som knyter toppen av magen , vilket skapar en påse som krymper magen mat till omkring 1 oz . Detta ger magen en timglasform , med en övre och undre påse som är förbundna med en smal kanal .

Procedure

mage Bandet brukar placeras med hjälp av en laparoskop med tillämpning av allmän anestesi . Små snitt i bukväggen är gjorda för att fungera som tillgång portar för de smala kamera , som övervakar förfarandet . En liten tunnel skapas nära toppen i magen . En silikon elastomer band som innehåller en inre ballongen är virad runt denna del , ca 20 mm under mag-esofagus korsning , och ansluts via en slang till bukväggen . Genom denna passage är en saltlösning som infördes genom den inre ballongen blåses upp bandet . Som ett resultat förutsätter magen ett timglas form. Diametern på Passagens kan förminskas eller förstoras genom att ta bort eller lägga till saltlösning , som graden av viktnedgång kommer att fastställas .

Hur det orsakar viktminskning

Efter proceduren när maten kommer till magsäcken Fyller den omedelbart rymden, vilket leder till att patienten känner sig full . Sedan maten ut genom den smala kanalen . Den smala kanalen orsakar långsam passage av föda , vilket gör patienten stanna fulla och mätta längre . Därför tvingar kombination av dessa effekter för patienten att äta färre kalorier och effektivt gå ner i vikt .

Andra fördelar

Andra magen band kirurgi omfattar minskade risker för lidande hjärtsjukdom, stroke och andra hjärt- sjukdomar. Patienter med typ 2-diabetes och högt blodtryck i allmänhet tar färre mediciner för att bibehålla hälsan . Det förbättrar också förhållanden som obstruktiv sömnapné , andningsproblem , astma , ledvärk och artrit .

När utförs det ?

Belly band eller knä band operationer är vanligen utförs på sjukhus med en intensivvårdsavdelning . Detta är strikt , särskilt på högriskpatienter . På vuxna patienter, har Food and Drug Administration godkänt tre sjukhus att utföra detta förfarande, New York University , University of Illinois i Chicago och New York-Presbyterian s Morgan Stanley barnsjukhus .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.