alternativ till mage häftning

Mage häftning är en typ av kirurgi för viktminskning som ett sätt att förlora vikt . Under förfarandet är ett snitt i buken genom vilka en mindre mage , eller påse , skapas i den övre delen av magen med kombinationen av märlor och ett plastband . För dem som vill gå ner i stora mängder i vikt , säkrare , finns mindre invasiva metoder för att hjälpa dig att uppfylla dina mål . Tänk på att vad du än väljer , en hälsosam kost och motion planen måste genomföras .

Lap-Band Kirurgi

LAP-BAND kirurgi är en annan typ överviktsoperationer , men det är mindre invasiv , kan utföras laparascopically , kräver ingen styckning av buken och har färre postoperativa komplikationer .

Under förfarandet skapar kirurgen en påse i den övre delen av magsäcken med hjälp av endast en silikon band fyllt med koksaltlösning. Detta är vad som gör Lap-Band olika , bandet gör att läkaren för att fylla eller tömma bandet för att uppfylla dina behov viktminskning . Om du behöver gå ner mer i vikt , kan han fylla i bandet att sluta öppningen av din påse , så mindre mat att passera , om du behöver äta mer , han kan lossa bandet genom att deflatera bandet , så att mer mat att passera .

Ett annat plus att detta förfarande är att det är reversibel . Även om det är tänkt att vara permanent , kan bandet tas bort om du så önskar . Detsamma kan inte sägas om magen häftning .

Medifast

Medifast är en måltidsersättning program som är perfekt för dem som behöver att förlora en betydande mängd vikt . Det finns ingen räkning av kolhydrater , fett eller kalorier . Du äter helt enkelt eller dricka en måltid sex gånger om dagen .

Företaget kräver att du köper din mat från den , och dess huvudsakliga program kallas , " 5 plus 1 . . " Detta innebär att du äter eller dricker fem Medifast shakes /måltider per dag tillsammans med en måltid av dina egna : " lean och gröna " Denna består av magert kött och en grönsallad Den Medifast måltid val är enkla , skakar , puddingar , . ägg , havregryn , soppa , chili och snackbarer

plan fungerar genom att tillhandahålla hög proteinhalt , låg carb mat som också är låg i kalorier . 800 till 1. 000 per dag kan du räkna med att förlora två till five pounds per vecka på planen , men resultaten varierar beroende på hur mycket vikt du behöver gå ner och hur mycket motion du deltar i.

Efter ett möte din viktminskning mål , kommer du att gå på " övergång till underhåll " diet för fyra till 16 veckor . Under denna tid kommer du att börja att successivt introducera kolhydratrika frukt och grönsaker , magra mejeriprodukter , spannmål och kött tillbaka i din kost . Stöd kan hittas på nätet via Medifast webbplats när du har registrerat dig för planen .

stor volym Fettsugning

Till skillnad från traditionell fettsugning , som används för att minska fettet i en lokal område av kroppen , är stor volym fettsugning användas i minst fem områden av kroppen för att minska mängden kroppsfett . Den är utformad för de som anses sjuklig fetma , eller från 30 till 40 pounds övervikt , och kan användas på mage, rygg , nacke , armar , höfter , lår, sadelväskor , bröst och lår .

Under förfarandet läkaren använder ett vakuum-liknande enhet till sug fettceller av specifika områden i kroppen . På grund av mängden fett tas bort , denna typ av fettsugning är vanligen utförs under narkos och många patienter måste tillbringa minst en natt på sjukhuset .

Det finns begränsningar på hur mycket fett som kan tas bort under en session , vanligtvis 10 till 15 pounds , därför kan det ta mer än en session för att uppnå de resultat och viktminskning du önskar . Dina resultat är omedelbara , men svullnad och blåmärken är vanliga biverkningar och kan pågå i dagar till tre månader , beroende på den person

Detta är ett förfarande som ger bestående resultat . när fettcellerna avlägsnas Är de borta för alltid . Men det är fortfarande möjligt att gå upp i vikt på olika områden av kroppen där fettceller fortfarande existerar. Det är därför det är viktigt att äta sunt och motionera efter din procedur för att behålla din viktminskning och nya , skulpterade kroppen .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.