hur man hittar en läkare som utför mage banding

En rapport som gjorts av National Institute of Health att en person med " ett Body Mass Index ( BMI) på 30 eller högre definieras som feta . " Rapporten går också att säga att dessa människor löper en högre risk för " kranskärlssjukdom, typ 2 -diabetes , cancer och hypertoni , " för att nämna några . Att veta om farorna , en del människor vänder sig till operationer såsom mage banding att hjälpa dem att gå ner i vikt . För att hitta en läkare som utför denna typ av operation du behöver göra följande
1 .
Ring ditt försäkringsbolag. Först ta reda på namnen på de läkare som utför mage bandning och täcks av din plan . Detta är viktigt. Enligt Locateadoc. com , är kostnaden för denna typ av kirurgi i genomsnitt $ 25. 000, så att ha täckning är viktigt .
2 .
Sök på webben . Locateadoc. com är en bra resurs för detta . Förse specialitet , som i detta fall kommer att överviktsoperationer (viktminskning ) . Fyll i din stad och stat och skriver. Om det inte finns några läkare som utför magen ränder i ditt område webbplatsen kommer att ge en lista på områden som ger läkare som utför denna typ av kirurgi .
3 .
Fråga runt . Få namn från vänner och familjemedlemmar av läkare att inte endast utföra magen banding men alla typer av kirurgi . Kirurgen som utförde en operation gallblåsa på din moster kan lika gärna utföra mage banding operation . Ta anteckningar om vad de säger om läkaren.
4 .
Be en online -grupp. Om du inte är medlem i ett online- forum redan , är det en bra idé att bli en . Värdefull information kan delas inom denna grupp. Delta i en som är lokala på ditt geografiska område är bäst . På detta sätt kan de ge svar som gäller din lokala frågor .
5 .
boka tid för att träffa läkaren . I detta möte är din chans att "intervju "honom . Fråga honom frågor såsom hur många magen banding operationer som han har utfört och hans framgång . Denna intervju kommer också att ge dig möjlighet att lära sig arten av hans personlighet. Komma överens med och känna sig bekväm om din läkare är viktig .

tips och varningar


 • Fråga ditt försäkringsbolag vad dess politik är att tvingas upphöra med nät . Du kanske vill välja en läkare som inte finns i din plan .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.