effekter av cancer

Cancer är den okontrollerade tillväxten av onormala celler i kroppen och det kan förekomma i alla åldrar . Patienter kan behandlas med kirurgi , kemoterapi eller homeopatiska metoder . Cancer och dess åtgärder kan orsaka en rad symptom

Smärta

Smärta under eller efter cancerbehandling orsakas av nervsystemet försöker återuppbygga sig själv . Tumörer kan också orsaka smärta .

Viktminskning

Aptitlöshet är ett vanligt symptom på cancer och kan leda till oönskad viktminskning . Vissa behandlingar kan orsaka mun eller hals ömhet , som gör det obekvämt att äta , även leder till viktminskning .

Illamående

Vissa cancerformer producera gifter som frigörs i kroppen och kan leda till att patienten upplever illamående . Kemoterapi och strålbehandling är också kända för att orsaka illamående .

Trötthet

Trötthet ofta upplevs av patienterna som genomgår flera olika behandlingar samtidigt . Det kan också orsakas av cancer som påverkar kroppens förmåga att absorbera nödvändiga näringsämnen.

Hudproblem

hudproblem såsom klåda, svettning och kropp sår på grund av den giftiga kemikalier frigörs i kroppen av cancer . Det är också möjligt för en patient att få en allergisk hudreaktion från behandlingar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.