alternativa läkemedel för metastaserad bröstcancer

Det finns många dokumenterade fall av människor som skickades hem för att dö från terminal sjukdomar hitta fysiska åtgärder för att bota sin sjukdom . Metastaserad bröstcancer är den mest avancerade stadium av bröstcancer . Cancern har spridit sig från bröstet till andra organ. Västerländsk medicin har inget botemedel eller ens hoppas på remission i detta skede endast försök att förlänga en kvinnas liv , och minimera smärta och lidande. Healing kräver att vidta åtgärder och söka alternativ , och när diagnosen med metastaserande bröstcancer måste du kämpa för ditt liv .

välsignelse i förklädnad

Brist på ortodoxa behandlingar för metastaserad bröstcancer kan vara en välsignelse i förklädnad . Cellgifter och strålning är hårda , men ibland lyckas följt av en föryngrande kost och livsstil . Sjukdomar tvinga oss att leta efter alternativ till läkemedel som orsakar ytterligare sjukdom och försvagar immunförsvaret . Ur denna kamp för överlevnad vi upptäcka sanningen om naturläkemedel och healing .

alternativa behandlingar för metastatisk cancer

Leta efter cancer överlevande som behandlade sin sjukdom naturligt . Dr Lorraine Day , en överlevare av metastaserande bröstcancer , vände hennes hälsa runt och omvända henne cancer med naturmedel . Hon dokument hennes tumör med bilder och biopsi rapporter på sin hemsida . Dr Dag använder en hälsosam , vegankost full av färsk frukt och grönsaker , färska juicer , korn gräs och andra naturliga kosttillskott för att återställa immunförsvaret och eliminera sjukdom .

Diet

Ändra din kost . Införliva färsk frukt och grönsaker , fullkorn , baljväxter , mycket vatten , färsk frukt-och grönsaksjuicer och eliminera bearbetade livsmedel och kött . Prova kosttillskott såsom spirulina och korn gräs , grönt kända för att hämma tumörer och skyddar kroppen från cancer . Konsumera bara ren , naturlig mat och äta för att främja din hälsa , inte bara för njutning och nöjen .

professionell vägledning

Seek naturlig utövare att vägleda och stöd din läkning . Det finns naturliga healers och västra läkare engagerade för att finna hälsa och välbefinnande för sina patienter. Leta efter en läkare som lyssnar på dig , är villig att pröva alternativa terapier och tror du kan läka . Kompromissa inte eller lösa . Detta är din hälsa och i slutändan ditt liv .

vara positiv

Ha en positiv inställning. Titta på sjukdom som den största utmaningen i ditt liv och vara fokuserade och engagerade i ditt tillfrisknande. Prata med andra överlevande . Oavsett om de är cancer överlevande eller efterlevande andra trauman eller sjukdomar , de alla behövs mod och disciplin att läka . Finna styrka i att veta att du är inte ensam och nå ut . Det finns människor där ute som har läkt sig av dödliga sjukdomar trots hur många år deras läkare sa till dem att de hade att leva .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.