hur platsen varningssignaler om mesoteliom

Mesoteliom är en lömsk form av cancer som angriper slemhinnan i kroppens inre organ . Du kanske har sett flera reklamfilmer för mesoteliom på tv . Det beror mesoteliom är nästan uteslutande orsakad av asbestexponering , vilket har föranlett flera stämningar från utsatta offer . Här är några fakta och varningsskyltar för att avgöra om du kan vara i riskzonen för mesoteliom
en
reda om du har varit utsatt för asbest . Asbest är ett silikat , fibermaterial som vanligen användes i slutet av 19 och 20- talen som isolering på grund av dess värmetåliga egenskaper . År 1989 förbjöd den federala amerikanska regeringen asbest och började fasa ut av befintliga byggnader. Men om du har arbetat eller bor i ett hus byggda före 1989, finns det en risk att det kan ha asbest . Symptom får inte förekomma i din kropp tills årtionden efter exponeringen för asbest .
2 .
Bestäm dina symtom . Det finns en mängd olika symptom av mesoteliom , inklusive viktnedgång , anemi , feber , andningssvårigheter, väsande andning , bröstsmärtor, hostade upp blod , buksmärtor , gulsot och lågt blodsocker . Den exakta symtomen beror på vilken del av kroppen och vilka organ tumörerna påverka .
3 .
Se en läkare . Det finns ingen screening process för mesoteliom , så om din läkare misstänker att han eller hon kan kräva röntgen och biopsier för att göra en officiell diagnos .

tips och varningar


 • Om du får diagnosen , kanske du vill söka en advokat . Den första stämningar kring mesoteliom påbörjades år 1929 och det har varit många sedan dess.
 • Som alltid rådgöra med din läkare om du känner som om du har några symtom på mesoteliom eller någon annan sjukdom . Internet är inte ett diagnostiskt substitut för en läkare eller sjuksköterska .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.