hur man neutraliserar fria radikaler i kroppen

Fria radikaler i kroppen kan leda till att du åldras i förtid , och kan även orsaka cancer . Det finns sätt att neutralisera fria radikaler i kroppen , och denna artikel kommer att guida dig hur man gör det
1 .
Det första steget till att neutralisera fria radikaler i kroppen är att öka mängden C-vitamin i kosten . Du vill få minst 3 portioner frukt som innehåller mycket C-vitamin varje dag . Dessa frukter är apelsiner , jordgubb , grapefrukt , och persikor .
2 .
Det andra steget är att ta en E-vitamin tillägg varje dag . Vitamin E är mycket bra för att neutralisera fria radikaler i kroppen . Du kan hitta vitamin E tillskott genom att gå till en hälsokostaffär , eller utför en sökning på Internet efter " vitamin E tillskott " .
3 .
Det tredje steget till att neutralisera fria radikaler i din kroppen är att lägga vindruvskärnextrakt till din diet . Du kan lägga vindruvskärnextrakt till din diet genom pressning druvor med fröna intakt . Gör detta varje dag för att hålla en tillräcklig mängd vindruvskärnextrakt i kroppen att neutralisera fria radikaler .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.