naturläkemedel för maligna lymfom

Körtelcelscancern innebär det lymfatiska systemet, som är en integrerad del av kroppens immunförsvar . Lymfom är cancer som ofta startar i mjälte eller lymfkörtlar . Om denna typ av cancer kommer in i blodomloppet , kan den sprida sig till nästan alla områden av kroppen . Om de upptäcks tidigt är maligna lymfom botas ett tillstånd . Naturläkemedel är mest effektiva i kombination med traditionella behandlingar , men du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar någon behandling

Green Tea Persilja

Grönt te har anti- cancer egenskaper och kan minska tillväxten av tumörer och orsaka död cancerceller . En komponent i grönt te kallas EGCG , bidrar till att döda cancerceller genom att klippa av kommunikation signaler som krävs för överlevnad . Persilja innehåller ingredienser som stängdes enzymer som kallas Epithelial tillväxtfaktorer som stimulerar tillväxten av cancer .

Red echinacearot

Röd rot är ett naturläkemedel som används för att behandla cancer lymfkörtlar . Röd rot stimulerar lymfan och mellan vävnadsvätska , som orsakar lymfdränage . Detta är effektivt vid behandling av förstorade lymfkörtlar och krymper fiberfrämmande cystor . Echinacearot är ansvarig för att stärka immunförsvaret och stimulerande lymfatiska aktivitet i kroppen.

köttyxor Fogwart

köttyxor är en tonic för det lymfatiska systemet , används för att behandla svullna körtlar och cancerceller i kroppen . Denna behandling verkar genom att avgifta vävnader och dränering lymfsystemet genom urinvägarna . Fogwort är en ört som har visat helande krafter inom det lymfatiska systemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.