hoxsey behandling för cancer

Den Hoxsey växtbaserade behandling har lanserats som en alternativ behandling för cancer sedan 1920-talet . Hävdar att Hoxsey behandlingen är effektiv mot cancer är i stort sett saknar grund . Inga tillgängliga bevis finns för att stödja denna typ av behandling hos människor

Historia

Harry Hoxsey utvecklat Hoxsey växtbaserade behandling för cancer i början av 20-talet. Hoxsey trodde att hans terapi skulle göra det möjligt för kroppen att bli en självläkande miljön och orsaka cancercellerna att dö .

Beskrivning

Hoxsey regimen innebär användning av en " brun tonic "gjord av olika örter för de påstådda behandling av inre cancerformer och en frätande växtbaserade pasta eller gult pulver för hudcancer . Den interna " tonic " har visat sig ha en laxerande effekt, vilket Hoxsey trodde renade kroppen och stärkt immunförsvar.

Bevis

Enligt American Cancer Society , stöder vetenskapliga bevis inte användning av Hoxsey terapi som en cancerbehandling. Några djurstudier tyder på att de örter som används i behandlingen kan ha egenskapen att bekämpa cancer .

Hälsa bedrägeri

Food and Drug Administration ( FDA ) anser Hoxsey terapi ett bedrägligt cancerbehandling och varnar konsumenterna mot denna typ av behandling . Enligt Gary Coody , National Health Fraud samordnare och en Consumer Safety Officer av FDA , har FDA tagit konsekvent föreskrivande åtgärder mot Hoxsey behandling sedan 1950-talet .

varningar

Många ingredienser i Hoxsey terapi kan orsaka biverkningar som kräkningar, illamående och diarré om de konsumeras i stora mängder. Den externa pasta kan bränna , vanställa och ärr i huden . American Cancer Society varnar för att endast använda denna typ av behandling för cancer kan få allvarliga konsekvenser för din hälsa .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.