kryogen behandling för cancer

Cancer kännetecknas av okontrollerad spridning och spridning av maligna celler i kroppen . Det är ännu inte en komplett botemedel mot cancer , men det finns många behandlingsalternativ som finns att bekämpa sjukdomen . En av dessa behandlingar använder kryoteknik ( kryoterapi ) att begränsa förökningen av cancerceller

Cryogenics

Kryogena behandlingsmetod , även kallat kryoterapi innebär frysning av sjuka celler (med hjälp av gaser som flytande kväve eller argon gas ) för att förstöra dem och därigenom förhindra deras förökning och metastasering.

Varaktighet

cryotherapy är i allmänhet utförs regelbundet i mer än två till tre månader beroende på stadium av cancer och den interna spridning av cancerceller.

Fördelar

Äldre cancerpatienter eller de som inte kan genomgå kirurgiskt avlägsnande av cancerceller /vävnader på grund av medicinska besvär eller hjärtproblem är särskilt goda kandidater för kryoterapi som behandling innebär minimala snitt och smärta .

Risker

Blödning , nervskada , och skador på friska celler är några av riskerna med kryoterapi .

Typer

cryotherapy kan utföras antingen genom tillämpning av flytande kväve direkt över de yttre cancerceller eller genom att injicera gasen genom en nål-liknande sond eller snitt platsen för att behandla interna cancer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.