hur de ska hålla aktiva samtidigt kämpar lungcancer

Vara aktiv medan kämpar lungcancer kan uppnås på två sätt-genom att göra ett medvetet försök att inkludera motion i ditt liv och genom att göra enkla förändringar som ökar din aktivitetsnivå. Studier visar att fysisk aktivitet kan minska risken för lungcancer . Att vara aktiv inte bara hjälper till att förhindra lungcancer , men kan förbättra chanserna för överlevnad och livskvalitet för dem som lever med sjukdomen , enligt en undersökning av American Association for Cancer Research
1 .
Delta i minst en halvtimme av aktivitet varje dag , utöver vad du brukar göra . De föredragna belopp är 45 till 60 minuter. Sikta på att göra aktiviteter som gör dig andas hårdare , precis som du gör under en rask promenad .
2 .
Tänk aktiviteter såsom dans , cykling , vandring, ridning eller yoga . Sporter som baseball , skidåkning och tennis är också godkända former av att vara aktiv . Om det är lättare att stanna runt huset , klippa gräset eller göra något snickeriarbeten.
3 .
Gör substitutioner att de stannar kvar . Istället för att använda en hiss , gå i trappor , ta en cykel istället för att köra och använda lunchtid som en tid att träna. Vid planering av semestrar , välja något aktivt att göra . Bär en stegräknare dagligen för att se hur många steg du tar , och försöka öka den siffran på ett konsekvent sätt .
4 .
Vet att vara aktiv kommer att hjälpa dig kontrollera din vikt , minska risken för diabetes eller högt blodtryck , upprätthålla hälsa muskler och ben , och minska risken för förtida död .
5 .
Ta pauser ofta för att ge dig själv vila . Du kan lätt trött medan kämpar lungcancer , så du vill inte försöka för mycket för tidigt . Håll väl hydrerad .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.