hur du publicerar böcker om cancerpatienter

Authoring en publicerad bok är en av de mer givande och utmanande upplevelser du kan åstadkomma , och att veta den allmänna ins och outs av processen kan hjälpa dig att undvika vanliga misstag och fallgropar . När publicera en bok om specifika individer som cancerpatienter , finns det några saker som du bör ha i åtanke att skydda ditt arbete från potentiella stämningar utöver öka oddsen att göra det till bokhandeln
1 .
Rådgör med en lokal IP ( intellektuell egendom ) advokat om att få rätt till personliga berättelser som kommer att finnas med i din bok . Du kommer förmodligen behöver varje enskild person skulle underteckna ett avstående av rättigheter eller en flytträtt formulär för att undvika hotet om en process fram. Räkna med att erbjuda det utvalda individer antingen en initial summa pengar eller en procentsats av den totala vinsten för det-få människor är beredda att sälja sin historia gratis . Gör inte misstaget att göra detta utan en advokat råd , så att man hamnar i rättssalen ner linjen inför en eller flera stämningar .
2 .
överväga att skaffa en agent för att underlätta smidigt marknadsföring av din bok på förlaget. En agent kommer att hjälpa dig att undvika att göra några av de misstag vanligen som första gången författare , tillsammans med att veta vilka förlag att närma sig ( och hur man närma sig dem ) . Forskning din agent på djupet innan du skriver , kontaktar flera av deras andra kunder samt att upptäcka om agenten " stil " kommer funkar bra med din egen .
3 .
leta efter en lämplig förläggare. Normalt förlag specialiserar sig på vissa marknader , så det är ingen idé att skicka ditt manus till en bok om cancerpatienter till ett förlag som behandlar fantasy litteratur . Skicka ett prov kapitel tillsammans med ett följebrev med uppgifter om huvudpunkterna om ditt projekt och vara beredd att höra ordet "nej " ganska många gånger innan du hittar någon som är villig att ta en chans . Förbli vaksam .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.