hur man använder kraften i sinnet att läka

Hur ofta har vi hört historier om människor med cancer eller andra dödliga sjukdomar som använder sinnets makt att läka . Denna otroliga makt är även känd som " placebo-effekten " . Många studier av patienter har visat att det sockerpiller de trodde var en drog faktiskt fram en liknande effekt som de patienter som fick den verkliga drogen
1 .
Det finns många tekniker och verktyg nu tillgängliga som kan hjälpa dig att använda kraften i sinnet att läka . Det kommer att vara upp till dig att prova dem och avgöra vad som fungerar bäst . Om du nu lider av kronisk smärta , ångest , depression , cancer eller andra sjukdomar som det är oerhört kraftfull för att kunna ta viss kontroll över din sjukdom . Även om du redan på en medicin eller behandling för din åkomma , med hjälp av ditt sinne för att hjälpa dig på ett positivt sätt kan bara hjälpa , inte hindra din läkning.
2 .
Viktigast är att ta reda på vad du säger själv på daglig basis . Är ditt sinne fyllas med jämmer och elände om din sjukdom eller har du kommit att acceptera din situation . Negativa self-talk skickar kemikalier i hela kroppen som kan göra din sjukdom förvärras . Omvänt skicka positiva tankar till dig själv kan ha motsatt effekt .
3 .
att bidra till att motverka negativa self -talk , finns det flera saker du kan göra . Först kan du skriva ner de tankar som de dyker upp och sedan kan du utmana dem . Kognitiv beteendeterapi terapeuter ber kunder att göra detta hela tiden . Skriva ner dem och sedan fråga dig själv om det är sant 100 % av tiden är mycket kraftfull . Kommer upp med alternativ till den tanken kan röra dig bortom tanken . För det andra kan du använda distraktion . Lyssna på vacker musik , kura ihop sig med din katt , eller gör något du älskar kommer att flytta dig till en mer fridfull plats . Slutligen , utnyttja den enorma meditation CD industrin . Det finns många bra cd-skivor som kan hjälpa dig visualisera dig själv helande från sjukdom . En person som jag starkt rekommenderar är Bellaruth Naperstek . Hon har skapat CD-skivor för många olika sjukdomar och även för att förbereda för operation .
4 .
Ditt sinne plus många andra sinnen kan vara ännu mer kraftfull . Be folk att be för dig eller hålla en bön cirkel . Meditera i grupp . Delta i en upplyftande stödgrupp . Visualisera hela världen att skicka kärlek vägen .

tips och varningar


 • inte tror allt du tror !
 • Använda ditt sinne att läka är inte en ersättning för att få medicinsk behandling du behöver . Det är ett komplement och kan vara en kraftfull.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.