hur man kan förebygga bröstcancer

Bröstcancer är en av de läskigaste cancer som en kvinna kan få . Tyvärr är antalet kvinnor som slutar med bröstcancer förbluffande hög . Även om du inte kan undvika varje risk för bröstcancer , är det möjligt att vidta förebyggande åtgärder för att minimera din risk att utveckla det
1 .
Drick inte alkohol . Även bara en drink om dagen kan öka din risk att utveckla bröstcancer senare . Detta gäller särskilt för kvinnor som har bröstcancer körs i deras närmaste familj .
2 .
amma ditt barn . Detta är inte bara ett bättre alternativ för ditt barn , men det är en viktig förebyggande åtgärd mot bröstcancer . Kvinnor som ammar är mycket mindre risk att utveckla bröstcancer än kvinnor som Flaskmatade sina barn .
3 .
sluta röka. Rökning ökar risken för att utveckla många typer av cancer och kraftigt höjer din risk att utveckla bröstcancer .
4 .
Ät en hälsosam och balanserad kost . En balanserad kost kommer att gå långt för att hjälpa att förhindra bröstcancer . Många frukter och grönsaker visas för att minimera risken för att få bröstcancer när ätas regelbundet .
5 .
Få regelbundna filmvisningar och testa dig själv regelbundet . När testa dig själv , klumpar kontrollera onormala . Om du inte vet vad som är onormalt , be din läkare förklara skillnaderna mellan normala och onormala klumpar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.