hur man kan hjälpa någon med inflammatorisk bröstcancer

Inflammatorisk bröstcancer är ganska sällsynt men mycket aggressiv , enligt National Cancer Institute och Mayo Clinic . Cancercellerna Blockera lymfkörtlar i bröstet , vilket ledde att öka i storlek trots att den ingår rött och svullet. Kemoterapi , strålning , kirurgi och östrogen-blockerande behandling minska spridningen av cancer . Hantering av inflammatorisk bröstcancer är en svår och smärtsam process, så var beredd att låna ut din fulla känslomässigt stöd för att hjälpa någon med detta villkor .

hjälpa en individ med inflammatorisk bröstcancer


1 .
Börja din forskning på temat inflammatorisk bröstcancer att öka din förmåga att konversera om ämnet . Bekanta dig med inflammatorisk grunderna bröstcancer , t. ex. symtom, diagnos och behandling , att ha uppriktig kommunikation med patient och läkare . En kunnig vårdgivare kan hjälpa patienten fokus på behandling och lösningar för känslomässiga , fysiska och ekonomiska situationer som kan uppstå .
2 .
Läs biverkningar av de olika behandling metoder så att du kan bättre veta vad som väntar när hjälpa någon med inflammatorisk bröstcancer . Till exempel vet att cellgifter och strålning orsakar ofta trötthet och illamående , gör att du kan förbereda mat och dryck patienten kan tolerera .
3 .
Var tillgänglig att låna ut stöd när det behövs , men tvinga inte din hand där hjälper inte uttryckligen har begärt . Många cancerpatienter växa till illa som behandlas med silkesvantar , så vara uppmärksam på patientens verbala och icke-verbala signaler så att du vet när man behöver hjälp och när du är bättre att titta på från åskådarplats . En hög nivå av empati och intuition i att veta när man ska hjälpa till och när man ska backa gör du en ovärderlig resurs för någon med inflammatorisk bröstcancer .
4 .
söka rådgivning för att diskutera klara tekniker och andra åtgärder för att göra med någon som lider av inflammatorisk bröstcancer . Professionell rådgivning kan öka ditt värde som en vårdgivare , tillsammans med ge dig i förväg om de sannolika situationer du kommer att ställas inför när de försökte stöd din patient .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.