hur man kan undvika att få hudcancer

En av de mest smärtsamma och all cancer som omfattar är hudcancer . I själva verket är den mest dödliga cancer en av de former av hudcancer , malignt melanom . Det bästa sättet att "bota " hudcancer är att helt enkelt förhindra att det i första hand
1 .
undvik solljus så mycket som möjligt . Om du får solbrända , är dina chanser att utveckla hudcancer ökat kraftigt . Detsamma gäller om du får en solbränna ! Du kanske tror att en solbränna ser bra ut nu, men det kommer inte att se så söt när du har elakartad cancer åker hejdlöst .
2 .
Använd solskyddskräm . Även om du inte planerar att spendera någon tid i solen , se till att du sätta på lite solkräm . Även en liten stund här och där , eller sitter i bilen , kan leda till solbränna , så se till att du kom ihåg att sätta på din solkräm .
3 .
inte går till solariesalonger . Dessa är lika skadligt som att sitta ute i solen. Om du absolut måste ha en solbränna , sätta på lite Brun utan sol . Detta är mycket säkrare och det finns många falska tan produkter som kan göra att du ser att du har en naturlig solbränna.
4 .
Håll ett öga på mullvadar . Om du ser att ett födelsemärke på kroppen verkar förändras i färg , storlek eller något annat, få det undersökt av läkare. Detta gäller också för sår som inte läker eller födelsemärken som plötsligt dyker upp . Ta en titt på din mol varje månad . Om det finns någon förändring, har det kontrolleras för cancer . Hudcancer kan behandlas om det upptäcks tidigt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.