infraröd behandling för cancer

Under många år har människor känt till helande effekter av värme och värme . Idag , efter år av forskare har utvecklat Far Infrared teknik ( FIR ) . Den använder värme och infraröd strålning för att minska smärta i samband med olika sjukdomstillstånd och slåss cancerösa tillväxter

Bakgrund

FIR är ett alternativ till många traditionella cancerbehandlingar såsom kirurgi, strålbehandling och kemoterapi . Infraröd strålning ( som är osynliga för blotta ögat ) minska smärta och obehag av cancer medan förstöra maligna celler .

Effekter på cancerceller

FIR används mycket lång med traditionella behandlingar för att minska smärta för cancerpatienter och även för att förstöra cancerceller och därmed förhindra deras metastasering .

Andra fördelar

Studier visar att FIR är bra för att marknadsföra avgiftning ( avlägsnande av giftigt avfall från kroppen ) , ökar cirkulationen av blod och syre tillsammans med att minska smärta i samband med medicinska tillstånd som artrit , ledvärk och sår bland annat .

Tidsplan

långvågigt infrarött terapisessioner förvaltas cirka en timme under en till två månader i taget . Löptiden för dessa sessioner beror på stadium av cancer som behandlas .

Future

Japan , USA, Indien , Kina och Tyskland , är bland de länder som för närvarande studerar av användningen av infraröd energi för cancerbehandling. Som studier fortsätter hoppas forskarna att kombinationer av infraröd teknologi med traditionell behandling kommer att bekämpa cancer ännu mer effektivt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.