layatril behandling för cancer

Under 1920-talet föreslog läkaren Ernst T. Krebs Sr användningen av Layatril ( eller Laetrile ) för behandling av cancer . Sedan dess är huruvida ämnet en effektiv form av behandling för någon typ av cancer har till stor del diskuterats

Identification

Laetrile är ett ämne med anknytning till vitamin B -17 . Det erhålls genom kemisk förändra ett ämne som kallas amydalin , som finns i skal av aprikos gropar och snäckor mandel .

Funktion

Förespråkare av Laetrile för behandling av cancer håller att cancerceller delar upp ämnet i bitar , varav en är en kemikalie som liknar cyanid , förklarar MayoClinic. com . När cyanid typen ämnet avges , det förgiftar och dödar cancerceller .

Funktioner

Laetrile är inte allmänt tillgänglig i USA , men erbjuds av vissa kliniker i Mexiko . Behandlingen är mycket dyr , kostar flera tusen dollar i veckan , förklarar American Cancer Society .

Expert Insight

Både National Cancer Institute och American Cancer Society försiktighet som Laetrile är sannolikt ineffektivt för behandling av cancer .

Risker

Det har funnits fall av patienterna dör av cyanidförgiftning på grund att Laetrile behandling , varnar American Cancer Society .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.