Hur övertyga någon att ta ett bröst test

Tidig upptäckt av bröstcancer är nyckeln till efterlevande bröstcancer , vilket är anledningen till att satsa på en återkommande bröst test kan vara avgörande för en persons hälsa . Om du känner någon som är rädd att gå för ett bröst test eller bara aldrig blir runt den , kan du vidta åtgärder för att försöka övertyga dem att satsa på ett bröst test

Övertygande någon att ta ett bröst Test


1 .
Utbilda dig själv om bröst tester .
Innan du kan övertyga någon annan att gå ha ett bröst test bör du utbilda dig själv om bröst tester, inklusive tidig upptäckt och screening . Ju mer information du har färdig i fingertopparna , desto mer förberedd du kommer att bli och desto mer sannolikt att du kommer att lyckas övertyga dem . Du bör läsa upp om bröst tester, inklusive mammografi , ultraljud , MRI och en handbok tentamen av en läkare .
2 .
Försök att resonera med den personen.
Vissa människor har vad jag kallar struts syndrom . De omnämns om de sticker huvudet i sanden , då problemet inte kommer att hända . Det är viktigt att inse att folk ibland har en irrationell rädsla för medicinska tester-att om de inte går på prov , då de inte kommer att få diagnosen-. och genom att inte gå de kommer att undvika att få cancer
Du vill hjälpa dem att tro på kraften i medicin . Ibland bara genom att tala om det , kommer farhågorna att lindras.
3 .
Påpeka desinformation .
Ibland finns det felaktig information ges till kvinnor , både om faror och om kostnader . Du kan ge dem pamfletter , hänvisa dem till webbplatser eller bara dela med dig av kunskaper och erfarenheter med dem .
4 .
Erbjudandet att verka på de tekniska aspekterna .
Säg den person som Du kommer att schemalägga tid för dem och även följa med dem om det hjälper att få dem på prov . Ibland är det bara en fråga om den person att organisera sig och prioritera bröst test . Om du tar schemaläggning bort hennes händer och gå med dem för att hålla hennes hand , kan du öka chanserna för dem att faktiskt få granskas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.