bröstcancer fundraising leveranser

Bröstcancer insamlingar kan bidra till att stödja individer , sjukvård och forskning för bröstcancer . Det är viktigt att öka medvetenheten om bröstcancer och främja tidig upptäckt . Om du vill ha en insamling bröstcancer , anser fundraising leveranser för att förbättra dina chanser att lyckas

Källor

Det finns en mängd olika ställen att hitta bröstcancer leveranser cancer kapitalanskaffning och information , såsom pinkribbonfundraising . com och nationalbreastcancer. org . Du kan också ha en egen försörjning framställs genom att gå igenom en lokal eller grossistföretag och skapa din egen design .

Art

Art är en enkel och mycket effektiv metod för att anskaffa kapital . Om du väljer att hålla en auktion-antingen online eller i person-eller ett lotteri , behöver du ett stort antal kontakter för att få en hög svarsfrekvens . Konstverket kan doneras till din organisation av konstnärerna själva . Artister uppskattar ofta exponeringen av stora sammankomster , din organisation och konstnären kan dra ömsesidig nytta av bland annat konst i en bröstcancer fundraiser .

Kalender

Skapa en kalender bröstcancer att tillhandahålla information om bröst hälsa och förebyggande av cancer samt att öka medvetenheten. Du kan skapa din egen kalender med bilder och få den tryckt på grossistnivå kostnad .

Armband

bröstcancer medvetenhet armband är ofta en billig metod för att anskaffa kapital . Det finns många bröstcancer armband finns som fokuserar på överlevande , medvetenhet , bön och andra områden. Dessa är ofta ges till överlevande för att fira de milstolpar som de har uppnått i sitt tillfrisknande .

magneter

bröstcancer-överlevare magneter är tillgängliga via en mängd webbplatser och har olika uttalanden skrivet på dem . Du kan också ha en egen bröstcancer medvetenhet magneter tryckta med din egen logotyp och bild .

Kläder

Det finns en mängd olika kläder, som tröjor och kepsar , tillgängliga för bröstcancer fundraising . Pink bröstcancer skjortor visa människors engagemang för att hitta ett botemedel . Kepsar har en " Think Pink " logo på dem och finns i många utföranden .

Överväganden

Kom ihåg att tänka rosa , rosa förknippas med bröstcancer och som har rosa på någon fundraiser flygblad eller annan korrespondens kan dra folk till ditt evenemang . Oavsett om din bröstcancer fundraiser är en pågående satsning eller hållas i oktober under Breast Cancer Awareness månad är det viktigt att utforska nya metoder för att samla in pengar och öka stödet i din organisation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.