hur man använder T-celler för att behandla levercancer

Enligt uppgifter från Mayo Clinic , är levercancer en av de vanligaste typerna av cancer i hela världen , även om det är ganska ovanligt i USA . Levercancer kännetecknas av symtom såsom viktminskning , aptitlöshet , lokaliserad buksmärta , illamående och gulsot ( gulfärgning av hud och ögon) . Det finns många nya och innovativa behandlingar för levercancer som för närvarande testas och diskuteras, bland annat eventuell användning av T- celler för att öka kroppens effektivitet att bekämpa levercancer på egen hand .
1 .
Rådgör med din läkare övervaka att avgöra om T-cell behandling är ett lämpligt alternativ för just din fråga om levercancer . Några faktorer som kommer att gå in i detta beslut är tillgången på lämpliga kliniska prövningar för T -cells behandling i ditt område , de särskilda orsaken till din levercancer ( som T-cell behandling används för att bekämpa virus katalysatorer för levercancer såsom hepatit ) , och de framträdande egenskaper hos din fall som det skede av din cancer och hur aggressiv din tumör .
2 .
Förstå de potentiella fördelar och risker med T-cells behandling innan de accepterar att använda det som ett behandlingsalternativ för ditt fall av levercancer . Även T- cell behandling kan användas för att minska eller fördröja uppkomsten av levercancer hos individer som befinner sig i precancerösa stadier, är behandlingen i sig inte ett botemedel för befintliga levercancer . I bästa fall kommer T- cell behandling långsam bara utvecklingen av cancer , vilket kräver en annan form av behandling för att tvinga det i remission . Dessutom är T-cells behandling ännu inte en vanlig form av behandling för levercancer , så det finns inga garantier för framgång . Därför kan risk- negativa patienter vill undvika T- cells behandling för levercancer .
3 .
Kombinera tillskott av ytterligare T- celler i kroppen medan samtidigt utnyttja annan cancer kämpar för sådan behandling som kirurgi, kemoterapi eller strålbehandling för att helt förstöra den befintliga levercancer . Enligt American Cancer Society är operation den mest sannolika tillvägagångssättet för att bota levercancer , så betrakta det som din primära alternativet i samband med T-cell behandling för att ge den bästa insatsen mot att duka under för levercancer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.