hur man får hjälp för mesoteliom

Om du eller någon närstående har Mesoteliom , du kan hitta dig själv att bli deprimerad och orolig . Eftersom detta är en mycket skadlig cancer med lägre överlevnad , är det svårt att tro att läkaren ensam kan hjälpa dig . Detta gäller särskilt när cancern har spridit sig i kroppen eller om du har fångat cancer sent . Misströsta inte. Det finns fortfarande möjligheter och hjälp som finns att
1 .
Se vad doktorn kan göra för dig . Den första person bör du alltid se om att få hjälp från är läkare och läkarna som din läkare föreslår . Detta beror på att läkaren troligen kommer att vara någon du känner dig bekväm med och någon som är mer sympatiskt inställda till din rädsla . Han eller hon kan ge dig alternativ som finns och som kan hjälpa .
2 .
Gå till närmaste Cancer Center där du bor . Medan din läkare kommer att ge dig alternativ , kan du också få hjälp för Mesoteliom från experterna på en Cancer Center . Läkarna på dessa platser kommer att vara mer expert på cancerbehandling och kommer att vara mer uppdaterad på det mest effektiva mesoteliom behandlingar .
3 .
familj är en av de bästa källorna för hjälp att få för dig . Till skillnad från de flesta läkare , kan din familj vara ett bålverk av styrka och stöd , vilket ger dig hjälp när du behöver det medan du genomgår behandling för Mesoteliom . De kan göra vardagliga saker som du kanske behöver hjälp med , speciellt på dagar eller efter behandling .
4 .
Glöm inte om nära vänner . Ju fler du har att stödja dig, desto mer sannolikt är att överleva . Familj och vänner ge dig stöd och hjälp där det behövs , ge styrka när du känner att du inte kan fortsätta .
5 .
Få hjälp av en näringsterapeut. Ju starkare ditt immunsystem och ju bättre du äter, desto större chans har du att överleva . Immunförsvaret kan gå långt för att hjälpa dig att bekämpa cancer . Se bara till att din läkare och dietist är på samma sida om din hälsa . Du bör informera din läkare att du får hjälp från en dietist och be läkaren om vad vitaminer och immun boosters du kan ta som inte kommer att interagera med din behandling .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.