hur man får pengar för cancerbehandling

Cancerbehandling kan lätt rinna ett bankkonto , men det finns många alternativ för att generera medel för behandlingar , inklusive pengar för sjukvårdskostnader , receptbelagda läkemedel , resekostnader , och funktionshinder ersättning för tid missade i arbetet . För många är kampen mot cancer inte vunnit eller förlorat på de behandlingsmetoder som finns tillgängliga, utan bestäms av huruvida befintliga behandlingsmetoder är överkomliga . Det finns ingen garanti för att ytterligare medel för behandling av cancer kan erhållas , att känna och utforska alla alternativ kan göra hela skillnaden .
1
schemalägga ett möte med en advokat som specialiserat sig på försäkringsärenden . . Be honom att se över din försäkring för att avgöra om ditt försäkringsbolag helt har uppfyllt sin finansiering skyldigheter enligt avtalet . Det är fullt möjligt att klausuler i avtalet är tvetydig eller på annat sätt lämnas öppet för tolkning när det gäller finansiering available. to dig. Likaså Vid närmare granskning kan det framkommit att försäkringsbolaget har ännu inte betala ut hela beloppet utlovade , och ger dig ytterligare medel i din kamp mot cancer .
2 .
Kontakta sjukhusets fakturering avdelning eller annan cancer kämpar organisationer såsom National Cancer Institute (länkad nedan ) att avgöra om det är ekonomiskt stöd eller andra former av bidrag tillgängliga för individer som kämpar mot cancer och andra skäl inte kan uppfylla sina ekonomiska förpliktelser . Utnyttja en mellanhand såsom en advokat eller kunnig släkting att du inte känner dig bekväm personligen driftning ämnet . I många fall kommer du att hitta sannolikt en eller flera kanaler för att utöva detta kan vara till hjälp i din kamp mot cancer .
3 .
överväga att gå till din lokala kyrka eller allaktivitetshus att ordna en insamling eller andra välgörande verksamhet . Tala med din lokala präst , minister , rabbin , eller andra gemenskapsinstrument siffra att diskutera möjligheten att samla in pengar för cancerbehandling. Organisera en cancer rally , promenad mot cancer , eller middag händelse kan bidra till att generera medel för behandling .
4 .
Tala med din läkare övervaka om inskrivning i en klinisk prövning för att minska kostnaderna för behandling . Observera att kliniska prövningar i allmänhet experimentella , som-av-ännu oprövad medel för bekämpning av cancer , men de kan vara ett intressant alternativ där du inte har ekonomiska medel för mer konventionella former av behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.