hur man förebygger bröst-och tjocktarmscancer medan orlistat

Enligt uppgifter som publicerades i augusti 2006 års upplaga av Cancer Brev och från ett offentligt petition till FDA , kan den gemensamma viktminskning medicinering Orlistat öka risken för att utveckla ett antal olika typer av cancer , inklusive bröst-och tjocktarmscancer. Om du använder läkemedlet för viktminskning ( under sitt varumärke Xenical och Alli ) , finns det några åtgärder du kan vidta för att minimera risken för att utveckla dessa villkor samtidigt på Orilstat
1 .
Minska mängden fett i kosten ( att begränsa det till högst 25 till 35 procent av den totala kalorier ) för att minska risken för utveckla bröst -och tjocktarmscancer. Medan sista ordet är inte i sig på sambandet mellan en högre fetthalt kost och utveckling av tjocktarmscancer, har vissa studier påvisat ett samband , så du är bättre att begränsa fett i kosten för att förhindra den potentiella risken. Detta innebär konsumerar en kost rik på frukt , spannmål , grönsaker och magert protein och samtidigt undvika överkonsumtion av mättat fett från djur kött och transfetter från olika källor .
2 .
Upprätthålla en normal vikt genom kost och regelbunden motion för att minska risken för att utveckla både kolon och bröstcancer . Detta innebär att engagera i minst fyra dagar av träning per vecka , utbildning minst 30 minuter i ett klipp . Helst ska du vill utföra minst måttlig intensitet utöva --- något som höjer din höra centrat medan påskynda din andning mönster . Någon typ av träning kommer att göra , så välj något du gillar , oavsett om det är promenader , jogging , konditionsträning , styrketräning eller något annat. Det viktiga är att bara sätta på utsatt tid .
3 .
Rådgör med din läkare om att sänka din dos av orlistat eller byte till ett annat recept viktkontroll medicinering . Medan kopplingen mellan Orlistat och cancer är ännu inte definitiv , vilket minskar dina totala dosen kan hjälpa till att minimera exponering för potentiellt skadliga ingredienser och samtidigt behålla en del nytta för din viktminskning mål .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.