hur man kan förebygga hudcancer i 4 steg

Det är viktigt att lära sig fakta om hur man kan förebygga hudcancer . Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster , Centers for Disease Control and Prevention rapporterar att hudcancer är den vanligaste formen av cancer i USA Det rapporteras också att 65 % -90 % av melanom orsakas av UV- ljus . Med denna hudvård information behöver göra oss mer vaksamma för att skydda vår hud mot UV- solskador . Följ dessa steg för att förhindra hudcancer
1 .
Det första sättet att förebygga hudcancer är att använda solskyddskräm dagligen , särskilt om du kommer att vara i solen mer än 10-15 minuter . Det finns många moisturizers som nu finns som solskyddsmedel i ingredienserna . Om du bär späd hittar du produkter som innehåller solskyddsmedel och det finns solkrämer finns också . Köp solskydd kläder , eller kläder med solskyddsfaktor är i tyg . Använd hattar för att skydda solskador i ansiktet . Hudcancer resultat från solskador , men solskyddsmedel skyddar huden . Undvik solariesalonger som garvning lampor avger mest UVA -strålning två till fem gånger så mycket som naturligt solljus. Begränsa din exponering för starkt solljus och tänk på att molnigt väder kan vara lika farligt som det reflekterar ljus .
2 .
Nästa förhindra hudcancer genom att använda naturliga solskyddsmedel som finns i tomater . En studie som presenterades på British Society for Investigative Dermatology fann att lycopen ger skydd mot UV-strålar . Lykopen finns i höga koncentrationer i tamato pasta . Det har skett en hel del forskning kring lykopen som en naturlig solskyddsfaktor . Med lykopen tillskott rekommenderas inte , eftersom det alltid är bättre att få antioxidanter från maten . För att lykopen som absorberas det kräver den nuvarande på fett, som olivolja .
3 .
förhindra hudcancer genom att dricka grönt te . Grönt te har också visat sig skydda mot solskador . Forskning har visat att EGCG , den polyfenol som finns i grönt te skyddar huden mot solskador . Många hudvårdsprodukter kliniker tror att grönt te minskar risken för hudcancer eftersom polyfenoler i grönt te skyddar huden från tumörbildning , orsakad av ultraviolett strålning .
4 .
Sist förhindra hud cancer genom att få regelbundna filmvisningar hudcancer . Håll ett öga på mullvadar och fräknar som är missfärgade , som har nyanser av rött , ljusbrun, brun , svart eller vitt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.