hur man kan hjälpa en cancerpatient med medicinska räkningar

Cancer är inte bara en sjukdom som kan ta ditt liv-det kan agera för att rensa ut ditt bankkonto också . Cancerbehandling kostnaderna är dyra-kan till exempel irinotekan, ett läkemedel för att behandla cancer colerectal kostar $ 2. 080 per fordran, som bidrar till 228. 100 miljoner i cancer kostnader bara under 2008 enligt rapporten från National Institute of Health . Det är bara naturligt att vilja hjälpa en vän som kämpar för att ge cancer . Ekonomiskt stöd kan ges direkt eller indirekt
1 .
diskutera möjligheten att bidra mot din väns cancer relaterade kostnader. Avgöra huruvida transaktionen kommer att vara ett lån , en gång present eller pågående bistånd för att lindra eventuella problem som patienten har om att ta emot välgörenhet . Att ge patienten en mängd olika alternativ kan bidra till att mildra eventuella skuldkänslor de kan ha om att ta allmosor .
2 .
Prata med nära familjemedlemmar till patienten att diskutera inrättandet av ett privat fond eller starta en insamling för patienten . Webbplatser som www. fundraiserhelp. com , kan hjälpa dig att komma igång med idéer för att inrätta särskilda insamlingsevenemang för patienten . Komma samhället involveras genom användning av en fundraiser kan bidra till att skapa rikliga mängder av stöd för cancer kostnader .
3 .
Gör en anonym bidrag till antingen patienten eller till sjukhuset i hans namn för att kompensera en del av kostnaden . Detta kan ske på en rad olika sätt , till exempel tappar en bankväxel av vid patientens hem eller genom att inrätta ett möte med någon ansvarig för faktureringen på sjukhuset och erbjuda en donation till patientens konto .
4 .
Försök att slussa medel genom lokala organisationer såsom patientens kyrka , med den förutsättningen att de medel som är öronmärkta för donation till patienten. Använda grupper i samhället som en förmedlare kan hjälpa till att dölja varifrån de medel som samtidigt tillåter att patientens dra nytta av deras mottagande .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.