hur man ska värdera alternativa cancerbehandlingar

Alternativa cancerbehandling används ofta . Enligt www. cancer. gov , en 2000 studie publicerad i Journal of Clinical Oncology "visade att 69 procent av 453 patienter med cancer hade fått minst en alternativ behandling som en del av sin behandling för cancer. En hög efterfrågan på alternativa behandlingar har lett till ett stort antal tillgängliga alternativ. utvärdera effektiviteten av dessa alternativ är viktigt
1 .
Consult www. cancer . gov att ta reda på om alternativ behandling du funderar har utvärderats av bästa fall Series . Bästa fall Series , som utvecklats av National Cancer Institute , används för att noggrant utvärdera alternativa behandlingar för terapeutisk potential .
2 .
Använd de "tre D: s " strategi för att utvärdera information om alternativa behandlingar . Mayo Clinic bör utvärdera all information med hjälp av denna metod . Den första " D " står för datum : kontrollera datumet för den information-det kan inte vara nya. Den andra "D " står för dokumentation : kontrollera källan för att skilja reklam från professionellt information . Den tredje "D " står för dubbelkolla : inte bara förlita oss på en källa , men ta reda på om informationen som stöds av andra tillförlitliga källor
3
valde en alternativ medicin . leverantör klokt . Om du väljer att konsultera en alternativ medicin , tjänsternas nationella center för komplementär och alternativ medicin rekommenderar att du ber din vanliga läkare för rekommendationer , ring din lokala hälsodepartementet för att avgöra om leverantören är certifierad , och uppmanar potentiella leverantörer frågor som huruvida de specialiserade på en viss sjukdom .
4 .
köp " utvärdera alternativa cancerbehandlingar " av Dr David Hess , kulturella /medicinsk antropolog och professor i teknik-och vetenskapsstudier vid Rensselaer Polytechnic Institute. Boken främjar inte särskilt behandlingar , utan i stället presenterar informationen Dr Hess har hämtats från alternativa fält cancerbehandling kliniker , forskare , patienter ledare opinionsbildning och journalister om hur de utvärdera alternativa behandlingar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.