hur man undviker mesoteliom cancer

Mesoteliom är en form av cancer där cancerceller utvecklas på skyddsbeklädnad av organ i kroppen , såsom lungor , hjärta och andra organ . Eftersom det är en elakartad cancer , är det inte den typen som helt enkelt kan skäras bort och troligen kommer inte tillbaka , som en godartad tumör . Det är en fruktansvärt smärtsam cancer som är bättre förhindras
1 .
Undvik exponering för asbest . Det vanligaste sättet på vilket Mesoteliom utvecklas är genom asbestexponering. Om du har möjlighet att undvika exponering för asbest , kommer du att bli mycket mindre risk att utveckla cancer . Detta ses oftast hos dem som arbetar i liknande jobb konstruktion när asbest användes som isoleringsmaterial eller brandsäkerhetsåtgärderna material .
2 .
Om du inte kan undvika exponering för asbest på grund av jobbet som du har , bör du se till att du bär skyddskläder , som täcker ögon, näsa , mun och hud . Du vill se till att du inte andas in asbest och att du inte tar hem den på kläderna. Om ditt jobb är ett där du utsätts för asbest , se till att du bär något du kan ta bort innan du går hem . Dusch så snart som möjligt när du har varit utsatt för att se till att om någon asbest var på huden att det tvättas bort innan du eller dina nära och kära kan andas in den här kommer att gå en lång väg att förebygga mesoteliom.

3 .
reda på hur mycket asbest i dricksvatten i ditt område! Även asbest är begränsad i dricksvatten statliga regleringar , kommer vissa områden har fortfarande fler asbest i vattnet än andra . På detta sätt är det enda sättet att undvika asbest att dricka buteljerat vatten eller att filtrera ditt vatten innan du dricker det . Om du misstänker att ditt dricksvatten har höga halter av asbest bör du undvika att dricka kranvattnet .
4 .
Om du är i en äldre byggnad ofta och du misstänker att asbest beklädnader kan vara på väg att bära bort och bryta , kontakta tjänstemän omedelbart ! Detta gäller särskilt om du misstänker att en skola eller ett bibliotek kan ha en sådan fråga . Asbest är skadligt om andats in, så att förhindra Mesoteliom i dig själv och andra , om du misstänker att en offentlig byggnad som en skola har asbest foder börjar att bryta ner , bör du se till att behöriga myndigheter är medvetna så att åtgärder kan vidtas att ta bort asbest innan det finns en utbredd exponering .
5 .
För dem som har exponerats för asbest i åratal , få regelbundna filmvisningar för mesoteliom . Cancern kan utvecklas lika lång tid efter exponering som 50 år , så om du har varit utsatt för asbest år sedan , inte anta att du är säker ! Få regelbundna filmvisningar för Mesoteliom ! På detta sätt , om du inte utveckla cancer kan du ta det tidigt nog för cancerbehandling att ha någon effekt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.