hur man vägra chemotheraphy för bröstcancer

Enligt uppgifter från den medicinska hemsida Medline Plus är bröstcancer en typ av cancer som kännetecknas av symtom som förändringar i storleken och formen på brösten, flytningar från bröstvårtan , och en knöl i bröstet eller armhålan . Bröstcancer kan behandlas genom ett antal medicinska förfaranden , såsom kemoterapi , strålbehandling och operation. Om kemoterapi är inte ett alternativ för personliga skäl , förstår att alternativa behandlingar kan användas , men du kan begränsa din totala chans till framgång i kampen mot bröstcancer .
1 .
Rådgör med din läkare övervaka om lönsamheten av alternativa behandlingar att hantera dina specifika fall av bröstcancer . Lönsamt alternativ behandlingar inkluderar användning av kirurgi , strålbehandling, hormonell behandling och alternativa ( okonventionella ) terapier . Medan vissa av dessa kanske inte är möjligt ( eller optimal ) , bör du överväga ändå alla dina potentiella alternativ om en av dina behandlingsmål är undvikande av kemoterapi .
2 .
Skaffa en andra eller tredje åsikt från andra specialister bröstcancer om din primära vårdgivare säger att cellgifter är ditt enda alternativ för behandling. Förstå att olika läkare kan mycket väl ha olika syn på den bästa metoden för behandling , så skaffa en annan synvinkel innan han kom till slutsatsen att kemoterapi är din enda effektiva sättet att bekämpa bröstcancer .
3 .

Behandling av avfall om dina känslor mot kemoterapi är så stark att man hellre skulle riskera ditt liv än att acceptera denna behandlingsmetod . Kom ihåg att även om din läkare kan föreslå bästa praxis för behandling av cancer , kan han inte tvinga dig att acceptera någon form av behandling som du hittar önskvärt. Men innan beslutet att vägra behandling , vänligen omvärdera dina prioriteringar-även om du kanske har starka känslor mot uppleva biverkningar som förknippas med kemoterapi , kan det vara värt att ställa in din personliga åsikt åt sidan för att ha en chans att vinna din kamp mot bröst cancer , vilket gör att du lever för att tillbringa mer tid med dina nära och kära .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.