information om stämningar för mesoteliom cancerbehandling

Om du tror att du har en asbestrelaterade sjukdomar som mesoteliom som felaktigt hade orsakat , kanske du vill rådfråga jurist för att hjälpa dig att få ersättning för din sjukdom . Om du funderar på att lämna in en stämningsansökan för att hålla nere kostnaderna för behandling av mesoteliom , här är några riktlinjer som hjälper dig att börja den processen

Consulting med din läkare

Först måste du rådgöra med din läkare för att avgöra vilken typ av asbest åkomma du har , hur långt det är i , och hur länge du förväntas leva på din nuvarande behandling plan . Detta kommer att ge dig en tid inom vilken du kan arbeta , och kommer att ge användbar information till din advokat .

hitta en advokat

Använd en online katalog för att hitta en pålitlig mesoteliom advokat i ditt område . Tänk på att många av de större företag som är specialiserade på asbestprocesser inte kan vara nära dig geografiskt , men har dotterbolag över hela landet .

kostnader

Kostnaderna för att lämna in en stämningsansökan är olika beroende på ditt geografiska område och din advokat . Men det finns många advokater som är specialiserade på mesoteliom fall som inte tar ut en avgift för sina tjänster tills en uppgörelse har nåtts med din tidigare arbetsgivare eller vad man det var som felaktigt utsätts du för asbest .

Granska ditt arbete historia

Du måste ha bevis som visar att din tidigare arbetsgivare utsätts du för asbest-lastat varor eller material . Detta kan åstadkommas genom att kontakta tidigare medarbetare att ha dem styrka din berättelse , särskilt om de också lider av en asbestrelaterade sjukdom . Din advokat kan hjälpa dig att hitta tidigare medarbetare .

Skadestånd

När du förbereder process , måste du bestämma vilken typ av skador som du söker . Din advokat kan hjälpa dig att avgöra vad som är bäst för dig. Tidigare mesoteliom offer har fått pengar för att betala sjukvårdskostnader, pengar för att betala rättegångskostnader , och pengar för att kompensera en familj för inkomstbortfall och förlust av konsortiet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.