instruktioner för ricinolja förpackningar för bröstcancer

Den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention uppskattar att år 2005 var 186. 467 kvinnor och 1. 764 män diagnosen bröstcancer . Av dessa dog 41. 116 kvinnor och 375 män från denna typ av cancer . För kvinnor är bröstcancer den näst största cancer med dödlig utgång , toppas endast av lungcancer

Ricinolja Behandling

Typiska behandling av bröstcancer är i huvudsak desamma som för alla andra typer av cancer . Läkare försöker att ta bort den knöl i bröstet , om tumören är funktionsdugligt . I vissa fall är total bröst avlägsnas rekommenderas . Detta är normalt följs av en viss grad av strålning och kemoterapi för att stoppa cancern sprider sig till andra delar av kroppen och se till att alla cancervävnaden har tagits bort . Förutom cellgifter och strålning, kanske du också vill prova några holistisk terapi för att bli din kropp av tumörer . En sådan metod är genom förpackningar ricinolja . Den första personen inse nyttan av förpackningar ricinolja i förhållande till cancertumörer var Edgar Cayce . Cayce rekommenderade helhetssyn att behandla cancertumörer med en enkel hemma- terapi . Även om denna metod inte är vetenskapligt rekommenderade eller bevisats genom kliniska studier , många människor svär av dess förmåga att avgifta kroppen och därmed stöd i den minskning av cancertumörer .

Instruktioner

Ringa och hjälp av en förpackning ricinolja är ganska enkelt . Allt du behöver är lite ricinolja och flanell kuddar tillverkade av ull eller bomull . Den ricinolja och dynor kan köpas i nästan alla butik som säljer hälsokost . Lägg plattan på en yta och blöt pad i ricinolja . Dynan till tumören och täck den med en vaxduk att förhindra oljeläckage någonstans du inte vill.

Lever även

Cayce rekommenderar också att samtidigt behandla tumören på bröstet , du också gälla en ricinolja pack till levern för att stimulera detta organ . Levern är ansvarig för aktiviteten i ditt immunsystem , så förpackningen får stöd i behandlingen av tumören i bröstet också. Lämna förpackningen i ungefär en timme , med antingen en varmvatten- flaska eller en värmedyna över området . Efter en timme är upp , kan du placera kudden i en plastpåse för att undvika att behöva en ny platta för varje applikation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.