tecken och symtom på mag- lymfom

Gastric lymfom är en sällsynt form av magcancer som utvecklas i magslemhinnan . Många av de anmärkningsvärda symptom på mag- lymfom är ofta relaterade till magen själv och leda till individer själv diagnostisera det som en orolig mage eller andra mindre allvarlig fråga . Bör emellertid kroniska mag problem och smärta att rapporteras till en läkare omedelbart

Asymtomatisk

Under de tidiga stadierna av gastric lymfom , många patienter är asymtomatiska --- mening finns det inga märkbara symptom är närvarande.

Smärta

Ett vanligt symptom på gastric lymfom är buksmärtor , som kan vara mild till svår . Buksmärta kan komma plötsligt eller gradvis , stickande , skarp eller matt och värkande .

Kräkningar

Vissa patienter kan uppleva lindriga till kraftiga kräkningar . Kräkningar kan åtföljas av illamående och blod kan finnas i kräkningar.

Viktminskning

Många patienter noterar att andra symtom på mag- lymfom , såsom buksmärta och illamående , leda till brist på aptit-- vilket i sin tur leder till viktminskning .

ytterligare symtom

Olika ytterligare symtom på magsår lymfom anorexi , buken , nattliga svettningar, gastrointestinala blödningar , feber, svaghet och trötthet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.