bidrag för bröstcancerpatienter

Cancer är en sjukdom som drastiskt kan påverka både ditt liv och din ekonomiska situation , eftersom kostnaden för att behandla cancer är redan hög och stadigt . När det gäller att bekämpa bröstcancer , kan den genomsnittliga kostnaden för behandling lätt nå mellan $ 50. 000 till $ 100. 000 , en summa pengar som inte obetydlig för de flesta . Men innan du förebyggande syfte ge upp i din kamp för finansiering , vet att det finns ett antal bidrag för bröstcancerpatienter

Breast Cancer Bidrag

Grant pengar för behandling av bröstcancer är i huvudsak ett lån som aldrig behöver betalas tillbaka . Det finns många möjligheter för " fria " pengar för individer som lider av bröstcancer , tillgänglig från ett antal källor . Dessa pengar kan användas för antingen direkta eller indirekta kostnader av cancer (t. ex. behandling kostnader kontra kostnader färdas till behandling centrum) .

Grant Källor

Bröstcancer bidrag kan erhållas antingen genom privata organisationer eller offentliga kanaler . Exempel på privata organisationer som ger stöd till bröstcancerpatienter inkluderar Cancer Cure . Ett exempel på en offentlig finansiering källa är federala bidrag tillgängliga via statligt understödda program för cancerpatienter genom organisationer , såsom National Cancer Institute .

Storlek

Grant storlek kan variera kraftigt baserat på behov och källan till finansiering . Vissa källor i bidrag kan särskilt öronmärkt för en viss typ av cancer-relaterade kostnader ( såsom kostnader för flyg för att nå ett behandlingshem ) medan övriga bidrag kan användas på din diskretion . Alltid forskning bidraget i fråga noggrant för att avgöra om det uppfyller dina behov om du är godkänd .

Process

Processen för att ansöka om bidrag för bröstcancerpatienter liknar processen för att ansöka om ett lån . Kommer du normalt behöver för att ge institutionen med bakgrundsinformation om din situation och ekonomi , tillsammans med att beskriva din särskilt behov av bidraget i fråga . Gör inte misstaget att ljuga eller på annat sätt misstating din situation på ansökan, så att du inte helt nekas möjligheten för framtida möjligheter .

Överväganden

Tala med ett sjukhus representant i fakturor eller ekonomiskt stöd för att höra mer om möjligheten av bidrag för att bekämpa bröstcancer . Det finns otaliga organisationer som finns hälla pengar till bröstcancerforskningen , och du bör göra en samlad ansträngning att gälla för varje organisation som du skulle vara kvalificerad .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.