cancerläkemedel kost med gurkmeja

Gurkmeja har utropat som en medicinsk botemedel i öst ganska länge , och nu västvärlden är fånga på detta till synes mirakulösa krydda . Enligt uppgifter från American Cancer Society , att gurkmeja verkar hämma utvecklingen av cancerceller i laboratorietester, vilket gör det till en lovande post för att ingå i en cancer kost . Mellan konsumtion av gurkmeja och respekt för andra läror en cancer -fighting diet , kan du hjälpa att stapla oddsen till din fördel

Gurkmeja är hälsosamma effekter

Det verkliga värdet i gurkmeja i kampen mot cancer är i sin antioxidant egenskaper , som kan bromsa eller stoppa utvecklingen av cancerceller , enligt ACS . Bortsett från att hjälpa att avvärja cancer , kan gurkmeja också hjälpa till att förebygga sår , minska inflammation i kroppen , förbättra symtom på artrit och hjälpa till att undvika avslag i patienter som genomgått organtransplantation .

Börja med en Anticancer Diet

konsumerar en kost som är rik på växt-baserade källor till näring för att potentiellt avvärja cancer . Ungefär 50 till 60 procent av din cancer kost bör bestå av färsk frukt, grönsaker och fullkornsprodukter , med ungefär 20 till 30 procent som innehåller magert protein och 20 till 30 procent innehåller friska omättade fetter . Fett diskriminering är viktigt att en cancer diet , så gör en samlad insats för att undvika källor till mättat fett ( som finns i animaliskt fett och helfet mejeriprodukter ) och transfetter ( onaturliga fetter produceras under tillagningen , som ingår i friterad mat och andra livsmedel som innehåller hydrerade matoljor ) . När du är osäker , kontrollera näringsinformation tillgänglig antingen på sidan av förpackningen eller på tillverkarens webbplats och be vid beställning restaurang objekt . Balansera din tallrik Enligt den ovan nämnda proportioner vid varje måltid .

Använda Gurkmeja

Inkludera gurkmeja i din kost , antingen som en krydda för dina livsmedel eller som en fristående produkt , för att ytterligare öka den anti-cancer fördelarna med ditt näringsmässiga strategi . Följ märkning instruktioner om du använder en over- the- counter gurkmeja komplettera , och bara krydda maten att smaka om du använder gurkmeja som en krydda . Oroa dig inte för mycket om att överbelasta din kropp med gurkmeja . Enligt ACS har inga sjukdomstecken märkte hos patienter konsumerar så mycket som 10 gram gurkmeja per dag .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.