federala bidrag för cancerpatienter

Cancer är en dyr sjukdom att behandla , med direkta årliga kostnaderna för patienter som överstiger $ 93000000000 bara under 2008 , enligt uppgifter från American Cancer Society . Även om finansiering av en regim cancerbehandling kan tyckas oöverstigliga hinder ibland kan stöd ibland hittas genom att ansöka om statligt finansierad bidrag . Även om inte alla som söker kommer att vara berättigade till ersättning , har du lite att förlora och allt att vinna genom att göra den ansträngning

Cancer Bidrag

federala bidrag för cancerpatienter klump summor pengar som du inte behöver betala tillbaka . Dessa pengar är öronmärkta för att användas för både direkta och indirekta kostnader för cancer , inklusive operationer , sjukhusvistelser , läkemedel , relaterade resekostnader och ersättning för tid missade från arbetet .

ansöka om bidrag

Ansökan om bidrag görs online eller via ditt lokala sjukhus eller läkarmottagning. Ansökningsprocessen själv kommer att likna ansöker om ett lån-organisationen kommer att försöka att ta reda på information om din nuvarande situation och finansiella status , då kommer väga dina behov mot andras behov liknande beläget för att avgöra om du är berättigad .

Typer

Det finns ett antal privata och statliga institutioner som arbetar tillsammans som en del av en statligt sponsrad insats för att ge ekonomiskt stöd till cancerpatienter . Vissa deltagande organisationer inkluderar Air Charity Network ( som ger flygresor och kostnader kostnader till patienter ) , American Cancer Society ( som ger kostnader i samband med behandling) och vägen till återhämtning ( hjälpa till med hyra och mat kostar under behandling ) .

Varningar

Även om det kan vara frestande , inte underskatta din nuvarande ekonomiska situation i ett försök att härleda ytterligare bevilja pengar . Liggande på en ansökan om cancer bidrag kan få allvarliga följder , inklusive men inte begränsat till automatisk diskvalificering och möjligheten till åtal .

Överväganden

Så länge du är ärlig och rättfram , det skadar inte att ansöka om så många olika cancer bidrag som du kan . Rådgör med ekonomiskt stöd avdelningen på sjukhuset eller följ länken nedan för att börja din forskning . Starta ansökningsprocessen så snart som möjligt innebär att du har potential att få de medel som mycket tidigare , så inte dröjsmål i dina ansträngningar att trumma upp extra pengar för att bekämpa cancer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.