hur man hittar en styrelse - certifierad specialist bröstcancer

Att hitta en styrelse-certifierad bröstcancer specialist kan verka som en skrämmande process för ett par anledningar . Först kommer ingen specialist att behandla din bröstcancer-det är troligt att du kommer att ha ett team av specialister som arbetar med dig och din husläkare för att behandla sjukdomen . För det andra finns det inga ombord certifieringar för vissa aspekter av bröstcancerbehandling . Tredje , resurserna är brett och varierat . Det kan vara otroligt svårt att veta var man ska leta först . Men i slutändan , när du väl utveckla en handlingsplan , att hitta en styrelse-certifierad specialist bröstcancer är lätt .

Hitta en styrelse-certifierad Breast Cancer Specialist


1
Arbeta igenom din husläkare . . Chanserna är goda att din husläkare var den förste läkaren du besökte när du misstänker att du hade bröstcancer-eller var han läkare som hittade den . Arbeta genom honom och hans kontorspersonal är den enklaste metoden att hitta styrelse-certifierade specialister bröstcancer . Eftersom han sannolikt redan har en etablerad remiss nätverk och professionell nivå resurser som du inte kan komma åt , det är enklast att be din läkare om hjälp först .
2 .
avgöra vilken typ av specialist du behöver för särskilda behandlingar . Behöver du ett bröst kirurg ? En strålterapeuten ? En medicinsk onkolog ? Vad sägs om en plastikkirurg ? Alla dessa specialister behandla patienter bröstcancer . När du avgöra vilken typ av specialist du behöver , blir sökningen något enklare.
3 .
Använd professionella resurser , och gräva lite djupare . Kom ihåg att vissa yrken inte har en särskild certifiering specialitet ombord för bara bröstcancer-så du måste tänka stort för vissa specialister . Till exempel , strålterapeuter ta den amerikanska styrelsen för radiologi examen och får ett särskilt intyg för strålterapi . Onkologer ta den amerikanska styrelsen för invärtesmedicin tentamen och subspecialize i hematologi /onkologi. Bröst kirurger ta den amerikanska styrelsen för kirurgi examen , med inriktning på allmän kirurgi . Plastikkirurger tar den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi tentamen och ibland subspecialize i rekonstruktiv kirurgi . Var och en av dessa medicinska styrelser online-verktyg för att söka efter specialister i ditt område .
4 .
Prata med personalen på din närliggande samhälle sjukhus . Eftersom de flesta sjukhusen organisera specialister i vårdteam av sjukdom , kan du kontrollera att se om bröstcancer specialister till din kommunala sjukhus har fått ombord certifiering inom respektive medicinsk styrelser .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.