hur man sluta röka cigaretter

Planerar att sluta röka cigaretter ? Rökning kan kraftigt skada insidan av lungorna och påverkar andra aspekter av din hälsa . Även sluta röka är mycket svårt , det är inte omöjligt . Här är några sätt att sluta röka
1
Hitta rätt tid . . Välj rätt tid att sluta röka. Se till att du inte sluta under semestern , en kommande slutgiltigt, eller en vecka före din stora tal . Detta garanterar att du inte har någon plötslig ursäkt för att börja röka igen när du redan har slutat . Hitta en tid i ditt liv när du är helt nöjd med ditt liv.
2 .
Använd substitut att sluta röka . Om du verkligen känner behovet av att röka , du kommer att behöva lite backup i hand . Detta innebär att du kommer att behöva substitut till tenderar att ditt sug . Använda någon klubbor , tandkött , godis , myntverk , eller selleri . Detta fungerar som en charm mesta .
3 .
Nikotin sugtablett är bra att sluta röka . De har faktiskt sugtabletter som innehåller nikotin så det kommer att hjälpa dig vanan att röka . När en stark längtan slår dig , pop en sugtablett i munnen och det börjar att lösa upp . Nikotinet kommer då att övergå till blodet . De har också Nikotinplåster och tuggummi också. Beroende på vilka du vill ha mer , kan du välja någon .
4 .
Du kan lätt sluta röka cigaretter med den berömda patchen . För att berätta sanningen om , kan det fungera för dig och det kanske inte . Det beror på personen helt . Vad plåstret gör är release små bitar av nikotin i kroppen , istället för ett fullfjädrat skott . Detta kommer att hjälpa dig i processen att sluta röka .
5 .
Det finns många andra sätt att sluta röka , men det är bäst att använda din egen personliga smak . Till exempel , om du gillar lakrits-du gradvis kan ersätta din rök minnen med den här istället . Den tar dig för vana att tugga på en av dessa och ni åtminstone kunde låtsas att få dig i rätt plats .

tips och varningar


 • När du slutar röka , successivt göra plats för denna process eftersom det under denna tid kan du få stora humörsvängningar och effekter utträde .
 • Om du sluta röka cigaretter , måste du alltid ha en backup plan ifall du är runt någon som är rökare . -Det kan skicka dig starkt begär efter att börja igen

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.