hur man startar mesoteliom stämningar

Under senare år har antalet människor som lider av Mesoteliom varit på uppgång . Mesoteliom är en typ av cancer som människor som har exponerats för asbest ofta lider av . Mesoteliom främjar cancer celler som angriper slemhinnan i vitala organ . På grund av ökningen av antalet fall för Mesoteliom , har många människor sökt stämningar mot arbetsgivare som utsatt dem för asbest därmed orsakar sin cancer . Denna artikel kommer att förklara stegen för att börja en Mesoteliom rättegång
1 .
få en diagnos för att ha mesoteliom . För att börja din Mesoteliom rättegång , måste du få en diagonsis av mesoteliom från din läkare . Se till att få en andra läkarens utlåtande att bekräfta din diagonosis .
2 .
Samla dina medicinska rapporter och testresultat som beskriver dina symptom och historia när det gäller din mesoteliom. Du kommer att behöva bevis för att stärka ditt Mesoteliom fordringar under din rättegång .
3 .
Samla information om när och var du utsattes för asbest, som orsakade din mesoteliom . Det är viktigt att fastställa vem som ansvarar för din exponering för asbest . Du behöver konkreta datum och tider för din asbestexponering. Till exempel , om din arbetsgivare är ansvarig för din Mesoteliom , kommer du vill ha bevis för sysselsättningen och de omständigheter under vilka du kom i kontakt med asbest .
4 .
Behåll en advokat som specialiserat sig på Mesoteliom fall . En av de viktigaste stegen i början din mesoteliom rättegång är att anlita en advokat som har sakkunskap inom området . Se till att du kolla deras meriter och tidigare resultat i Mesoteliom fall .
5 .
Ge din advokat med dina poster och få dem förmoda om du har tillräckligt med information att lämna din ansökan . Om så har dem fil som behövs pappersarbete att starta din Mesoteliom rättegång . Annars , fråga dem vad ytterligare information behövs för att få en fordran igång .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.