hur man vet om cancern centrum du har valt är rätt för dig

Cancer behöver inte vara en dödsannons . Att få rätt behandling kan betyda skillnaden mellan liv och död. Inte alla Cancer Centers är desamma . Om du har cancer du vill ha en center där patienten är i fokus och inte cellgifter . Här är några tips som ger dig några idéer för att leta efter och be
1
. Cancer verkar vara poppar upp mer och mer dessa dagar i varje åldersgrupp . Om du har cancer misströsta inte . Det är en mycket förvirrande värld för att försöka lista ut vad vart man ska gå och göra. Bara för att du har cancer betyder inte att du ger upp den regerar och förändra ditt liv över till någon som du aldrig träffat förut . Det finns hopp och du bör fortsätta kontrollerna för din vård .
2 .
När du letar efter en cancer centrum gör att de är patienten fokuserar inte cellgifterna fokuserad . Skillnaden ligger i vad de erbjuder . Du kan behöva cellgifter men du behöver också de små saker som gör dig dig ! Den Cancer Center du väljer bör : Titta på dig som en hel människa . Bara för att du har cancer betyder inte resten av er fungerar inte . Din kropp behöver arbeta tillsammans så att den kan delta i läkningsprocessen .
3 .
Om du har valt att läggas in på sjukhus och ta emot cellgifter besöka sjukhuset golvet du kommer att vara på . Först frågar sjuksköterskorna vad sjuksköterskan patienten förhållandet är varje skift . Denna mycket viktiga-varför ? Med alla ekonomiska nedskärningar , ja de har klippt personal på sjukhus . De kan säga att de har gott om omvårdnaden men vad de inte berätta är att de har skurit ned på antalet Andningsvägar terapeuter , sjukgymnaster , CNA 's . De gör alla specifika saker och om de har skurit ned sedan alla att vården inte har förändrats det måste plockas upp av någon och de sätter tillbaka det på sjuksköterskan . Så även om siffrorna ser bra sjuksköterskan är livligare med mer arbete och kanske inte kan se dig i god tid . De också sänkt sina sjukvårdspersonal på kvällsskiftet och ännu mer på nattskiftet .
4 .
Nästa fråga om de har sidotjänster . Om du blir inlagd på sjukhus för cancer du kommer förmodligen att vara där ett tag . Har de en massageterapeut ? Använder de akupunktur ? Finns det en frisör som kan komma och klippa håret ? Vilka restriktioner på familjemedlemmar bor hos dig över natten ? Kan en familjemedlem få in mat ? Dessa tjänster bör inte kosta dig mer än vad du redan betalar . Det finns mycket pengar i cancer . Sjukhus eller centrum kommer att hävda varenda öre av ersättning de kan få . Dessa tjänster bör komma utan kostnad för dig .
5 .
Fråga var får de sin mat ? Nu vet jag att är en udda fråga . Däremot väckte ett av sjukhusen arbetade jag i 99% av sin mat i. De gjorde det inte . Några kom från Costco och de hade flera andra leverantörer. Det är viktigt att du får god mat eftersom det är där din kropp får sin näring från . Om maten är frusen , färdigförpackade , eller ansett snabbmat du inte får de näringsämnen du behöver . Allt som är färdigpackade fet eller ansett snabbmat håller du kroppen surare vilket gör det mer benägna att ohälsa och sjukdom .
6 .
Fråga om familjen kan ge maten åt dig . De har ett intresse för din hälsa och vill dig väl . Din chans att få näringsriktig mat är mycket bättre att få det från dem än att få det från sjukhuset . Sjukhuset erbjuder institutionella mat . De äter alla patienter , personal och besökare. Deras främsta intresse är att ha ett utbud av mat tillgänglig för alla som passerar genom deras café .
7 .
Hur ser enheten ser ut. Är det bara ett traditionellt sjukhus golvet. Är rummen på ena sidan och den andra ? Är det en rund design ? Hur högt är det intercom system som de använder ? Har de spela musik ? Har de musiker som kommer i en pjäs för patienterna ? Det finns många andra aspekter som hjälper en person att läka än bara cellgifter . Innebär det här stället ge dem
8
Och en av de viktigaste-? . och jag kan inte understryka detta nog är att lyssna på hur personalen talar med varandra . Som talar om hur ledningen behandlar dem och hur innehåll de är . Det kommer att berätta om de är korta och kan inte hänga med de dagar uppgifter . Det kommer att berätta nästan allt . Hur personalen ser ? Är de vilade ? Är de utvecklas snabbare än ljusets hastighet ? Alla verksamheter som händer i det område där du kommer att har en effekt på dig-vad du letar efter är inte personalen har tid att ta med dig. Vad de närvarande och vad som ligger bakom som kan vara mycket olika .
9 .
Oavsett om vi vill erkänna det eller inte allt vi gör eller berör oss effekter oss . Ju fler vi är i en situation som vi gillar ju mer kroppen kan vila och läka . Välj ett center som har mer än cellgifterna . Välj en center som låter dig hålla härskar av ditt liv . Välj ett center som du kan göra hemma för du kommer förmodligen vara där ett tag med möjlighet att återvända.

tips och varningar


 • så mycket forskning som kan du på vilken diagnos din läkare har gett dig . Kom till bordet med så mycket information som du kan . Pick välja vad du vet kommer att hjälpa dig . Bo kring de som älskar dig de har ett eget intresse i dig . I slutändan handlar det om dig .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.