hur platsen vätska i lungorna symtom

Vätska i lungan symptom kan orsakas av många olika svårigheter . Det vanligaste är någon form av lunginflammation , men det kan också orsakas av lungcancer eller mest sällan , mesoteliom . Som ett resultat , är det klokt att ägna stor uppmärksamhet åt vätska i lungorna symptomen och få checkats ut av en läkare snabbt
1 .
Lyssna raspiga eller skramlade andas .

Speciellt om rasp eller skramlar verkar vara djupt inne i bröstet kan detta vara ett tecken på vätska i en lunga . Det kan också , naturligtvis, vara högre upp och i samband med luftrören . En läkare kommer att kunna avgöra var den är belägen .
2 .
uppmärksamma ett ihållande hosta .

Skriv inte av en ihållande hosta som rena allergier eller något du måste ta itu med . En ihållande hosta , antingen produktiva eller improduktiva , kan vara ett tecken på vätska i lungorna . Detta kan vara en tidig indikator på lungcancer eller andra allvarliga sjukdomar och behöver en fullständig diagnos.
3 .
Leta efter feber , värk och trötthet .

Dessa influensaliknande symtom också kan presentera sig när en patient har vätska i lungan . När de gör , betyder det ofta att patienten har viral lunginflammation , eller kämpar en infektion i luftrören och /eller lungor . Om febern stiger över 102 söka vård omedelbart .
4 .
Kallelse och rapportera andnöd .

För vissa patienter främsta tecknet på vatten på lungorna är helt enkelt andnöd . Vätska kan samlas runt lungorna på grund av hjärtsvikt , lungcancer , eller virus-eller bakterieinfektion . När detta händer andnöd kan förekomma .

* Se fler tips på att identifiera vätska i lungorna symtom ( lunginflammation , lungcancer ) nedan .

tips och varningar


 • Ofta en röntgen eller en EKG kommer att beställas för att testa och se exakt vad hålighet vätskan bebor . Detta kommer också att bidra till att utesluta någon chans avancerad lungcancer .
 • Vila mycket och undvika exponering för kall luft samtidigt som arbetar med vatten på lungorna .
 • Dricka mycket klara vätskor är ofta bra för de flesta orsakerna till vätska i lungorna . Kontrollera med din läkare för att vara säker .
 • Se relaterade artiklar på denna sida för mer information om hälsa och diagnos hjälp .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.