information om cancerbehandling utan försäkring

Om du står inför cancer , men inte har sjukförsäkring, kan det finnas vård förmåner tillgängliga att du inte är medveten om . Många offentliga och privata organisationer och myndigheter har medel och behandling tillgänglig för dem som har svårt att betala för sjukvård

Börja med lokala Health Care .

De flesta stora grupper har offentliga sjukhus som kommer att behandla patienter oavsett om de har sjukförsäkring eller en förmåga att betala . Lokala hälsoavdelningar har information om gratis eller till låg kostnad vård hälsa program tillgängliga .

Ta reda på Medicare och Medicaid Behörighet

Arbetslösa eller låg inkomst personer kan vara berättigade till Medicaid förmåner från staten eller kommunerna . Det amerikanska Department of Health and Human Services har verktyg för att bestämma lämpliga för Medicare förmåner att betala för behandlingar .

National Cancer Institute

National Cancer Institute är ett clearinghus av information om vårdmöjligheter och alternativa behandlingar , såsom kliniska prövningar.

bröst-och livmodercancer Behandling 2000 års lag om

bröst-och livmodercancer Behandling 2000 års lag om förlängd Medicare fördelar för bröst-och livmoderhalscancer . Bröst-eller livmoderhalscancer patienter kan vara berättigade till ytterligare förmåner från Medicare .

Hill -Burton- lagen faciliteter

Hill -Burton- lagen ger federal finansiering för offentliga och ideella sjukhus för att behandla patienter som har svårt att betala för behandling . Det amerikanska Department of Health and Human Services har information om Hill -Burton- finansierade sjukvårdsinrättningar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.