livsmedel med Laetrile

Laetrile är en modifierad form av amygdalin , ett ämne som används som en cancer behandling i vissa länder. I kliniska studier har det inte visat sig fungera . Amygdalin finns naturligt i dagbrott i vissa råa frukter och grönsaker och i vissa nötter . Orden " Laetrile " och " amygdalin " används ofta omväxlande , trots att de bara kemiskt bundet . Enligt Cancer. org innehåller Laetrile " en liten mängd av ett ämne som kan omvandlas till cyanid i kroppen , och flera fall av cyanidförgiftning har varit kopplade till användningen av Laetrile . " Det är inte godkänt för användning i USA .

Aprikos Pits

Amygdalin är vanligast i centrum av aprikos gropar . Om gropen är bruten öppen kan en kärna finns i centrum och ätit . Aprikoskärnor kan köpas online från ett antal källor . Amygdalin förekommer också i persika gropar .

Nötter och växter

Amygdalin och Laetrile också förekomma i mandlar , limabönor , klöver , hirs korn och bovete spannmål .

varningar

Innan du köper eller äta någon amygdalin eller Laetrile -innehållande produkt , är det bäst att rådgöra med din läkare , eftersom dessa ämnen kan leda till allvarliga hälsorisker . Enligt Cancer. org . " FDA har inte godkänt Laetrile som en behandling för cancer i USA är det läkemedel som användes som en cancer behandling i Mexiko Laetrile föreningar från Mexiko , som är huvudleverantör av Laetrile , maj. variera i renhet och innehåll . Produkter som innehåller bakterier och andra ämnen och produkter märkta felaktigt har hittats . "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.