astrocytom homeopatiska botemedel

Astrocytom är en typ av hjärncancer , uppkallad efter den typ som berörs av cell: den astrocyternas . Dessa celler finns i de nedre delarna av hjärnan , lillhjärnan eller vita substans , i hjärnstammen och ryggmärgen , och i näthinnan och synnerven . Astrocyes hjälp näring neuroner, ge strukturellt stöd och hjälp rensa kli av signalsubstanser som serotonin . Astrocytom är den vanligaste typen av hjärntumör hos barn

Tecken och symptom

Homeopati , ett alternativt medicinska system som är vanligt . används i Europa och på andra håll , bygger på en noggrann beskrivning av symptomen att utarbeta botemedel . Homeopater följa regeln " lika botar lika ", vilket innebär att de föreskriver ämnen som har visat sig ge symptom som de som de behandlar när det ges till friska personer . Veta tecken på astrocytom och andra cancerformer hjärnan är central för att hitta lämplig behandling .

Eftersom de celler som påverkas av astrocytom är djupt inne i hjärnan , symtom tenderar att dyka upp sent i utvecklingen av sjukdom . Världshälsoorganisationen har identifierat 126 typer av hjärntumörer , varav 85 procent är astrocytom och glioblastoma multiforme ( GBM ) tumörer . Symtomen är desamma som för andra typer av hjärncancer , som gliom . Några vanliga symtom är huvudvärk, illamående , kräkningar , svårigheter att gå eller balansera , och alla ändringar som tyder på att hjärnans normala funktioner störs . Svaghet och klumpighet eller kramper kan hända som en följd av tryck på hjärnan från den växande tumörer .

Homeopati och hjärncancer

Det finns ett antal homeopatiska medel för cancer , varav vissa har fått stöd av vetenskaplig forskning . I " En Homeopatiska mot cancer " homeopatiska läkare A. U. Ramakrishnan rekommenderas Arsenicum albumet ( arseniktrioxid ) och två andra preparat för ett brett spektrum av cancer. Även arsenik är en giftig aspekt är hur homeopatiska medel beredd gör det ofarligt . Homeopater tror att mindre är mer , bokstavligen --- ju fler gånger ett ämne späds ut , desto större effekt . Så mest potenta homeopatiska läkemedel har spårlöst mängder av deras viktigaste ingrediensen . Arsenik har enligt uppgift använts i Kina för behandling av cancer och nyligen har införts i cancerbehandlingar kemoterapi efter efterforskningar visade att det dödar gliaceller , varav astrocyter är en typ .

Ferrum metallicum eller metalliskt järn , känd som beståndsdelen i röda blodkroppar viktiga för att transportera syre i hela kroppen , visas i homeopatiska tester för att stärka blodkroppar och immunförsvaret, vilket hjälper till att bekämpa cancer .

Poison Ivy ( toxicodendron pubescens ) har visat att aktivera lymfocyter , en av de typer av vita blodkroppar som bekämpar infektioner och homeopater tror att det hjälper de vita blodkropparna celler angriper cancer specifikt .

Scutellaria barbata är en ört som kallas förbud Zhi Lian på kinesiska och är en traditionell kinesisk medicin . Växtextraktet verkar störa tillväxten av blodkroppar som foder tumörer , ett viktigt inslag i dagens anti-cancer forskning .

Thuja , även känd som Arbor Vita eller vit ceder , är en traditionell Native American ört . Dess användning som en homeopatisk behandling för cancer antydde Ramakrishnan och finns i andra homeopatiska mot cancer preparat , inklusive Canova .

Metodo Canova

Metodo Canova är en homeopatisk formel som skapats av brasilianska läkare Francisco Canova . Hans rättsmedel, som även omfattar Arsenicum album , Aconitum ( en giftig växt , även kallad STORMHATT eller munkens lock) , Bryoma och Lachesis mutus , tillverkade av giftet i den sydamerikanska Bushmaster orm .

Marianna Da Rocha Piemonte och en kollega på det federala universitetet i Parana i Curitiba , Brasilien , utreds Canova och fann definitiva effekter på vita blodkroppar som angriper cancer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.