behandlingar för maligna glaukom

Malignt glaukom är en mycket allvarlig form av glaukom som ofta resulterar i intensiv smärta och kan också leda till att snabbt insättande blindhet om den inte behandlas omedelbart <. h2 > Orsaker Malignt glaukom sker ofta efter ett första försök för behandling av glaukom . Efter behandling av glaukom kammarvatten är tänkt att rinna in i främre kammaren . Malign glaukom är antas inträffa när denna vätska rinner ut i glaskroppen kammaren .

Cycloplegic ombud

Cycloplegic agenter är oftast den första formen av administrerade läkemedel och är avsedda att orsaka linsen för att flytta tillbaka till sin rätta form av förlamande olika muskler .

Osmotisk ombud

Osmotisk medel används för att sänka glasartade volym som sänker spänningen i ögat och hjälper till att förbättra tillståndet .

Framgång av medicinering

Mediciner framgångsrikt behandla elakartade glaukom i ungefär hälften av patienterna . När medicinering inte är operation vände sig till som en sista utväg .

Kirurgi

laser ögonoperationer utförs på dem som inte svarar på medicinering och är avsedd att omforma linsen på ett sätt som avlastar trycket på iris och främre kammaren .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.