växtbaserade & vitamin skydd för håret medan under kemo terapi

Många av de läkemedel som används för kemoterapi behandling för cancer har bieffekt av orsakar håravfall . Även om det varierar för varje person, kan den plötsliga förlusten av stora mängder hår vara traumatiskt , även när du vet att det kan hända . Vitaminer och naturläkemedel kosttillskott kan kanske hjälpa till att hålla förlusten till ett minimum , eller åtminstone hålla vad hår du har ser så bra som möjligt

Vitaminer

När du genomgår kemoterapi , kommer din läkare att råda dig att göra allt du kan för att stödja din över alla hälsa . Många av hans rekommendationer kommer att bidra med utseende av ditt hår , liksom . Medan kampen mot cancer , du måste vara mer medvetna än någonsin om näringsvärdet i den mat du äter . Vitaminer, mineraler , fytokemikalier , protein och fiber du får från din mat är bränsle och rengöring kraft du behöver för att stärka immunförsvaret . Äta dålig kvalitet mat med mycket tillsatser kommer tömma din energi snarare än att stödja er . Satsa på grönsaker , frukt och fullkornsprodukter (inget vitt mjöl produkter) . Ät tillräckligt med protein : minst två portioner om dagen av magert kött , fisk, fågel och ägg .

kroppen använder vitaminer från maten mycket bättre än från tillägg , men kan kemoterapi påverkar aptiten och orsaka illamående . Endast välja god mat kan vara otillräckligt om du inte kan äta det eller hålla den nere. Tala med din läkare om eventuella tillägg du tar internt . Leta efter schampo som är mycket mild och innehåller vitamin A, E och B- vitaminer . Aloe vera är en utmärkt ingrediens för att leta efter också.

naturläkemedel och naturlig Rättsmedel

kinesiska örtmediciner har visat sig ge visst skydd mot håravfall för vissa användare. De är aktuella oljor eller krämer som huvudsakligen baseras på ingredienser som förbättrar cirkulationen i hårbotten . Krossa chilipeppar i en grund skål och täck med vin . Låt dessa ligga i blöt en timme , sedan smörja hårbotten med vätskan . Du kan försöka gnugga en skiva ingefära på din hårbotten dagligen . Dricka ingefära te är ett bra sätt att förbättra den allmänna cirkulationen . En ört som finns i många kinesiska håravfall rättsmedel är ho-Shou-wu , som härrör från Polygonum trädet . Den innehåller lecitin , som också hjälper till att kontrollera kolesterolhalten i blodet .

Ett schampo som ursprungligen formulerades av tyska forskare har haft mycket goda resultat . Börja använda det innan din kemoterapi börjar och fortsätta under hela . Det är inte växtbaserade , det är tillverkat av brässen av kalvar som redan har slaktats av andra skäl . Claus O. Koehler , med dr, avdelningschef för medicinsk och biologisk informatik vid den tyska Krebsforschungzentrum i Heidelberg, Tyskland , rapporterade att tester under utveckling , visade detta schampo hade mer än 80 procent framgång . Bräss tillskott är också tillgängliga , och de hjälper till med immuna sjukdomar som hepatit C , så de kan vara välgörande för cellgifter patienter .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.