hur man ska behandla smärta bråck kirurgi

Den bästa metoden för att behandla smärta bråck operation kommer att bestämmas av huruvida operationen var laparoskopisk eller öppen bråck kirurgi . Om möjligt bråck reparationer sker genom en laparoskopisk förfarande som ett sätt att minska mängden smärta efter operation . För de personer som har medicinska tillstånd som kräver ett öppet förfarande, eller de bråck är för stor för laparoskopisk ingripande , är en öppen operation som utförts

Control bråck operation Smärta


1 .
Håll verksamhet inom ramen för din ansvarsfrihet instruktioner . Återvänder till arbetet eller delta i ansträngande aktiviteter innan snittet är läkt kan orsaka oönskade resultat och ökad smärta .
2 .
Promenera att stretcha musklerna och öka blodflödet . Detta kommer att främja läkning och lindra smärtan .
3 .
Ta smärtstillande medicin som förskrivits av din läkare att behandla smärta. Det är viktigt att kunna flytta runt , och det är lättare att göra när du inte gör illa . Bara vara uppmärksam på biverkningar av vissa smärtstillande medel såsom yrsel och dåsighet .
4 .
dricka mycket vätska och äta massor av fibrer för att undvika förstoppning . Det sista du behöver när du har haft bråck kirurgi är att behandla förstoppning . Den kommer att intensifiera smärtan avsevärt .
5 .
Använd kylklampar på området för bråck kirurgi för att minska svullnad . Detta kommer att hjälpa till att lindra smärta i samband med tryck runt snittet webbplatsen . Såvida inte din läkare , lämna isen pack på i 20 minuter och av i 20 minuter den första dagen , sedan vid behov efter det. Lämna den aldrig på , dock i mer än 20 minuter åt gången .
6 .
Inse att incisional smärta är associerad med ett öppet bråck kirurgi . Snittet webbplatsen kommer att vara större än en laparoskopisk förfarande . Du måste följa protokollet för dusch och bad på grund av suturer eller häftklamrar används för att stänga såret .
7 .
Observera ditt barn för tecken på smärta i samband med bråck operation . Det är viktigt att kontrollera aktiviteter såsom löpning , hopp , och grov-bostäder för att minska risken för skador . Smärtstillande medel som ordinerats av din barnkirurg bör hålla ditt barn smärtfri .

tips och varningar


 • Planera en särskild behandling för ditt barn för ett par dagar efter en laparoskopisk bråck reparation . Välj en lugn stund evenemang med hans hjälp. Gör planer före operation så han känner att han har viss kontroll .
 • Kontakta din läkare om du får feber drygt 101 grader F eller om smärtan intensifieras . Detta kan vara ett tecken på infektion som kräver omedelbara insatser.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.