Vilka är farorna med smarta lipo ?

Till skillnad från fettsugning som suger ut fettdepåer , smälter SmartLipo fettcellerna undan med en liten laser . SmartLipo är minimalt invasiv , en lokalbedövning är allt som behövs . En sjukhusvistelse krävs inte och återhämtning är snabb . Det är dock viktigt att få information innan du gör något elektiva förfarande

Allmänna risker

SmartLipo snitt är tillräckligt små för att inte kräva stygn , men en risk för infektion finns kvar . Att hålla området rent och torrt kan minska denna risk .

Förfarande

Specialister på kosmetiska Surgery. com varna för att det finns en möjlighet för brännskador från laser som används i förfarandet . Det är viktigt att använda en läkare som specialiserat sig på förfarandet.

Utseende

Vissa patienter har upplevt domningar , ojämn fördelning till vävnader och antingen dimpling , knölighet eller missfärgning eller hängande runt på webbplatsen .

resultat

fettcellerna smälte bort permanent , men om patienten i vikt efter ingreppet , fett sätter in på andra områden. Detta kan orsaka onaturliga svallande och oönskade omfördelning av fett .

Överväganden

CosmeticSurgery. com bedömer att SmartLipo är avsedd för friska människor som är nära sin målvikt , och förfarandet är inte utformad som en viktminskning verktyg .

hinder på

Enligt DermaNetwork. org , de som har diabetes , hjärtsjukdomar eller blod , lever , njure eller autoimmuna sjukdomar inte är kandidater för SmartLipo .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.