bäcken och smärta i nedre buken efter partiell hysterektomi

Om du genomgår en partiell hysterektomi kommer du vara i riskzonen att drabbas av komplikationer som en reaktion på anestesi , blodproppar , blödningar eller smärta i nedre delen av buken och bäckenet

partiell hysterektomi

I en partiell hysterektomi kommer en kirurg ta bort bara den övre delen av livmodern . Livmoderhalsen inte avlägsnas , enligt det amerikanska Department of Health och Human Services .

Incision Smärta

Din kirurg kan göra ett snitt i nedre delen av buken för att utföra ditt partiell hysterektomi . Postoperativt , kan du känna smärta på snittet platsen .

Bäcken Pressure

Efter en hysterektomi , är det normalt att känna sig uppblåst i nedre delen av buken och bäckenet . Du kan också känner press och obehag på grund av uppblåsthet , enligt Cleveland Clinic .

urologiska problem

Du skulle kunna utveckla en urinvägsinfektion efter din operation . Om detta händer , kan du uppleva smärta i bäckenet som en brännande känsla när du kissar .

Andra orsaker

Andra orsaker till bäcken och smärta i nedre buken under ditt inlägg partiell hysterektomi omfatta skada på tarmen eller blåsan under operation , en infektion i snitt webbplats eller smärta i bäckenet vid samlag .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.