naturläkemedel för smärta i ben cancer

Bone cancer smärta kan bestå av muskel ömhet , trötthet och nervsmärta från tumörer bromsande inre organ och nätverk nerv . Det är ofta hanteras med smärtstillande medel , strålbehandling och blockerar nerv . Men dessa behandlingar orsaka smärta också. Alternativa behandlingar kan lindra smärtan av skelettcancer utan användning av kemikalier och har färre biverkningar som standard behandlingar , såsom förstoppning och dåsighet

Massageterapi

Massage terapi kan stöd i smärtreduktion genom att stödja cirkulationen , uppmuntra avkoppling och släppa av endorfiner , kroppens naturliga smärtstillande . Massage terapi är bra smärtlindring när fick flera gånger i veckan , även om det inte har bevisats som en långvarig smärta lösning . Ofta kan de med avancerad cancer brist daglig fysisk kontakt och regelbunden massage förbättra stämningar , som i sin tur kan hjälpa till med smärtlindring .

Akupunktur

Akupunktur är en urgammal kinesisk behandling där införandet av små nålar i olika tryckpunkter på kroppen . Denna behandling tros stimulera energiflödet i kroppen . Denna energi avgift tros stimulera immunförsvaret , hjälpa reglera hälsa, energi balans och kontroll av skelettcancer smärta . Det bör noteras att medan många tout akupunktur som en legitim teknik i smärtbehandling , har det inte visats kunna bota någon åkomma .

magnetisk terapi

Magnetisk terapi är en experimentell behandling fortfarande under granskning . Det är tänkt att om norr ( negativa ) sida av magnet placeras på en smärta plats , blir blodet stimuleras och syresatt , skapa nya och positiv energi . Liknande akupunktur , är detta nya och positiva energi tros reglera immunsystemet och även kroppens förmåga att hantera smärta . Magnetisk terapi tros avboka en sjukdom som orsakas surhetsgrad i kroppen på grund av sin egen basiska egenskaper . Denna annullering tros stöd i läkningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.