orsakerna till nacke, höfter och shin smärta

Det finns flera orsaker till nacke, höft, och smalbenet smärta, vissa är medicinska tillstånd och andra är resultatet av en skada. En läkare måste konsulteras för korrekt diagnos och behandling, men hemma, gör rättsmedel finns för vissa mindre krämpor. Den vanligaste orsaken är artrit. Beroende på symtomen och det drabbade området, kan de rättsmedel vara mycket kostnadseffektivt och enkelt att utföra

gemensamma nackskador /villkor

Vanliga orsaker till nacksmärta är stress, överansträngning, dålig hållning och en fastklämd nerv. Ett fall, bilolycka eller andra skador kan resultera i skadad ryggmärg skivor eller halskotor. Degenerativ ledsjukdom eller ett diskbråck kan vara källor till smärta.

Gemensamma Hip Skador /villkor

Vanliga hip skador är hip labral tårar, hip bursit, frakturer stress, höft bryter följd av ett fall eller iliotibial band syndrom. Gemensamma villkor, möjligen genetiska, som leder till höftproblem är acetabular dysplasi, brosk degenererar eller höft osteonekros.

Gemensamma Shin Skador /villkor

Vanliga orsaker till smalbenet /bensmärta är muskelkramp, uttorkning, artrit, vitaminbrist , dålig blodcirkulation, blodpropp, artrit, djup ventrombos, perifer neuropati, växtvärk eller graviditet.

Medicinsk behandling

Kirurgi kan bli nödvändigt att korrigera vissa av de skador och krämpor. Smärtstillande medicin kan ges antingen över disk eller via recept. Sjukgymnastik kan behövas för att helt lindra smärtan genom att stärka området.

At-Home Rättsmedel

Motion är den mest rekommenderade sättet att hjälpa räkna ut "veck" i förhållande till muskel-eller ledvärk. En kall eller varm kompress kan bidra till att tygla eller vidga vissa blodkärl, vilket kan minska svullnad eller ge mer syre till området för att hjälpa till att snabba på läkningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.